Srpen 4, 201114 r Tygrik: popravdě řečeno...chodila jsem tam dva roky na základce těsně před střední....což už je hodně dlouho skončila jsem na žlutým.
Srpen 4, 201114 r Angelito: Takže 7. kyu a kata heian nidan. Jak to tak vidím, tak se na návrhu budeme domlouvat ještě příští rok. Upraveno Srpen 4, 201114 r od Tygrik
Srpen 4, 201114 r Ahoj, všem. Nedá mi to nereagovat, když se rozhoduje o tak důležité věci Pokud bych měl vybrat z navržených znaku tak levý horní. Vysvětlím. Nápis Yeti na autě již mám (jako každý) a tak si říkám, že další nepotřebuji No a pokud by měl být znak o něco komplikovanější tak něco jako praví dolní. A protože jsem spíše pro jednodušší, tak jsem si dovolil upravit pravý dolní návrh (supermaster doufám promine) a trochu jsem to zjednodušil (v rychlosti v malování). Co vy na to? znak2.bmp
Srpen 4, 201114 r Ahoj, všem. Nedá mi to nereagovat, když se rozhoduje o tak důležité věci Pokud bych měl vybrat z navržených znaku tak levý horní. Vysvětlím. Nápis Yeti na autě již mám (jako každý) a tak si říkám, že další nepotřebuji No a pokud by měl být znak o něco komplikovanější tak něco jako praví dolní. A protože jsem spíše pro jednodušší, tak jsem si dovolil upravit pravý dolní návrh (supermaster doufám promine) a trochu jsem to zjednodušil (v rychlosti v malování). Co vy na to? znak2.bmp Aby rozhodování nebylo tak jednoduché, co do návrhu výše uvedeného doplnit před srdíčko to obligátní " I " a udělat z toho samolepku, která by se lepila na zadní dveře před nápis YETI ?
Srpen 4, 201114 r No to není špatný nápad. Udělal jsem další úpravu (supermaster doufám zase promine ) znak2.bmp
Srpen 4, 201114 r Autor Mike: oba pravé,ten spodní kvůli stylu písma...pokud bude,jak praví chodec, levý spodní se stylem písma pravého spodního,tak klidně ten levý...to jest ten pravý spodní s I... nezamotala sem se trochu sakra...?... a vůbec...kde vězí Artigas Nezamotala, pochopil jsem, taky bych to tak zamýšlel.
Srpen 4, 201114 r Já osobně bych dal pryč ty srdíčka a nechal tam jen nápisy. Tlapa předek a to druhý zadek. znak4.bmp Upraveno Srpen 4, 201114 r od z.docekal
Srpen 4, 201114 r Než se tady dohodnem budu dřív ženatej nerouhej se nebo tam skoncíš a ani se nestihnes to... mrknout
Srpen 4, 201114 r Autor nerouhej se nebo tam skoncíš a ani se nestihnes to... mrknout neboj se, to nehrozí a na tu událost nikoho nemám Upraveno Srpen 4, 201114 r od MikeTTT
Srpen 4, 201114 r Autor Tak jo, vezneme kus ocelového plechu o rozměrech 10x5 cm, vyřežem flexou tlapu, stopu a bůh ví co. Nějakou barvou upravíme desing a pak nastřelovačkou přišpedlíme na přední masku, nejlépe dvoustovkou hřebíkem s pořádnou hlavičkou ať nám drží.
Srpen 4, 201114 r Autor Jsem zvědavej jak to tady dopadne, jestli se vůbec proberem k nějakému návrhu.
Srpen 4, 201114 r Autor Mike: si drzý! vždyť nemusí být velká...ve stříbrné barvě tam bude vidět dycky... drzí ne, jen dobře vychovanej. Stříbrnou ne, to si tam můžu dát rovnou bilboard. Upraveno Srpen 4, 201114 r od MikeTTT
Srpen 4, 201114 r drzí ne, jen dobře vychovanej. Stříbrnou ne, to si tam můžu dát rovnou bilboard. proč...i maska je kolem stříbrná...bude to ladit !
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.