Eda z kopce Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Jsem pro pravej horní do předu pod světlo a pravej dolní do zádu na sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Tygrik: popravdě řečeno...chodila jsem tam dva roky na základce těsně před střední....což už je hodně dlouho skončila jsem na žlutým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 (editace) Angelito: Takže 7. kyu a kata heian nidan. Jak to tak vidím, tak se na návrhu budeme domlouvat ještě příští rok. Editováno: 4. Srpen 2011, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogo.pv Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Já se přikláním k pravému spodnímu do zadu na sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Ahoj, všem. Nedá mi to nereagovat, když se rozhoduje o tak důležité věci Pokud bych měl vybrat z navržených znaku tak levý horní. Vysvětlím. Nápis Yeti na autě již mám (jako každý) a tak si říkám, že další nepotřebuji No a pokud by měl být znak o něco komplikovanější tak něco jako praví dolní. A protože jsem spíše pro jednodušší, tak jsem si dovolil upravit pravý dolní návrh (supermaster doufám promine) a trochu jsem to zjednodušil (v rychlosti v malování). Co vy na to? znak2.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlie_s Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Ahoj, všem. Nedá mi to nereagovat, když se rozhoduje o tak důležité věci Pokud bych měl vybrat z navržených znaku tak levý horní. Vysvětlím. Nápis Yeti na autě již mám (jako každý) a tak si říkám, že další nepotřebuji No a pokud by měl být znak o něco komplikovanější tak něco jako praví dolní. A protože jsem spíše pro jednodušší, tak jsem si dovolil upravit pravý dolní návrh (supermaster doufám promine) a trochu jsem to zjednodušil (v rychlosti v malování). Co vy na to? znak2.bmp Aby rozhodování nebylo tak jednoduché, co do návrhu výše uvedeného doplnit před srdíčko to obligátní " I " a udělat z toho samolepku, která by se lepila na zadní dveře před nápis YETI ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 No to není špatný nápad. Udělal jsem další úpravu (supermaster doufám zase promine ) znak2.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Mike: oba pravé,ten spodní kvůli stylu písma...pokud bude,jak praví chodec, levý spodní se stylem písma pravého spodního,tak klidně ten levý...to jest ten pravý spodní s I... nezamotala sem se trochu sakra...?... a vůbec...kde vězí Artigas Nezamotala, pochopil jsem, taky bych to tak zamýšlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 (editace) Než se tady dohodnem budu dřív ženatej Editováno: 4. Srpen 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 (editace) Já osobně bych dal pryč ty srdíčka a nechal tam jen nápisy. Tlapa předek a to druhý zadek. znak4.bmp Editováno: 4. Srpen 2011, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 to tu bude na dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Než se tady dohodnem budu dřív ženatej nerouhej se nebo tam skoncíš a ani se nestihnes to... mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 (editace) nerouhej se nebo tam skoncíš a ani se nestihnes to... mrknout neboj se, to nehrozí a na tu událost nikoho nemám Editováno: 4. Srpen 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 já nejsem pro samolepku dopředu,ale pro tlapku na masku,abyste věděli !!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Tak jo, vezneme kus ocelového plechu o rozměrech 10x5 cm, vyřežem flexou tlapu, stopu a bůh ví co. Nějakou barvou upravíme desing a pak nastřelovačkou přišpedlíme na přední masku, nejlépe dvoustovkou hřebíkem s pořádnou hlavičkou ať nám drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 s tlapkou na masku souhlas na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Nezapomeňte, že tam máte sání, ať ho nezakryjete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xalienx Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 dáme jenom malou decentní tlapku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Mike: si drzý! vždyť nemusí být velká...ve stříbrné barvě tam bude vidět dycky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Jsem zvědavej jak to tady dopadne, jestli se vůbec proberem k nějakému návrhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 (editace) Mike: si drzý! vždyť nemusí být velká...ve stříbrné barvě tam bude vidět dycky... drzí ne, jen dobře vychovanej. Stříbrnou ne, to si tam můžu dát rovnou bilboard. Editováno: 4. Srpen 2011, autor: MikeTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 drzí ne, jen dobře vychovanej. Stříbrnou ne, to si tam můžu dát rovnou bilboard. proč...i maska je kolem stříbrná...bude to ladit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Stříbrnou ne ta by mi tam nebyla vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 bude a bude a bude .... :D a vůbec,kde je veverka,měly bychom tu mít zásadní slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Já bych byl pro modrou barvu, tu nemá snad nikdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.