Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všem mam problem.Dělal jsem vimenu převodovky ponevač mi prasknul diferák.Typ vozu škoda octavia 1.6 55 kw Převodovka tam je dali se tam ze stare převodovky čidla na mereni rychlosti.Ty nešli tak jsem sehnal jine dali se tam a ty fungovali tejden a už budiky ztase blbnou.Občas ukazujou občas ne prosim poradte co stím.Diky Michal.

A to ti padá jen tachometr, nebo komplet budiky? Jestli komplet, tak je to u oktávky do roku 2000 běžná závada

• Autor

Otačky a teplota super to jde.Jen mi blbne palivo + rychlost.Dneska jsem třeba najezdil 300 km a neblbloto.

Opravit nebo vyměnit panel přístrojů.Já to dělám do 500Kč

podle mě to dělá čidlo rychlosti zkontroluj jestli je OK

Dobrý den Škodáci,

Mám problém na Octávce OCTAVIA (1U2) 1,9 SDI (RV 2000) s tachometrem.

Dělá to pouze tachometr. Jinak všechny další budíky ukazují vše dobře (Počet ujetých KM, Otáčkoměr). Problém je v tom, že tachometr ukazuje jednou víc (I o 20KM) a někdy míň. Když mi to (Neoficiální) mechanik opraví tak nastartuje, vypne motor a ručička spadne pod ukazatel nuly. Nevíte co by to mohlo být, nebo nemohl by se na to někdo z Vás mrknout? Brno a okolí. Děkuji Vám velice!

• 2 měsíce později...

Zdravím Vás Škodáci.

Problém vyřešila kompletní výměna palubního počítače, ani se neptejte kolik to stálo. Tak abyste věděli.

Pokud se nemylim tak ve Skodovce kolem 10 000 kc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.