dennyboy Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Zdravim....neustale mi vypadava hlavni zarovka ve svetle...drat kterej ji drzi je chycenej jen za sroubkem kterej drzi jen v hlinikovem krytu...nevite co s tim...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 a co s tím??? to ti střílí, nebo ten drát tam nemáš nebo co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sol.luk Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 No to se občas u Octavie stává, a nedejbože aby ti ta hliníková mistička z alobalu (clona před žárovkou, ve které je ten rádobyzávit pro drát) spadla dovnitř do světla ! :-) Když mi to spadlo dovnitř tak jsem to musel "natřepat zpět a potom jsem si vzal dvě pinzety, je dobré si vzít dlouhou, zahnutou (nejlepší je ta co maj rybáři), tou to přidržet a druhou mírně zmáčknout ten konec ve kterém je ten "závit". Vše je nutno provést s trpělivostí chirurga ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.