Luboo Vloženo 29. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2011 Začalo mi lupat při nájezdu do zatáček jak se auto nahýbá v palubovce..Nevím co stím a už mě to docelapije krev...poradí někdo???moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildanek Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 tak to mam asi stejnej problem , jako fakt nevim co s tim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Ahoj,kluci,musiš sundat kastlík a vystlat si palubku ze spoda,třeba molitanem a na druhe straně pod volantem to same,má to snad každy a pak vam to pomuže,taky jsem to dělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luboo Vloženo 23. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 Díky moc za tip ale porad nevim kde presně pod volantem,a kde pod kastlikem napises mi to presneji moc ti dekuju,mozna by pomohla i fotka,jsem stoho uz zoufalej skousel jsem malinke platky molitanu mezi čelni sklo a palubku dal jsem je tam tak aby to neslo videt je to trosku lepsi ale porad to lupe pri pohybu palubky pri projizdeni zatacek a tak..uz me to pije krev.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXt Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 prosím taky o podrobnejší postup, dnes jsem rozdělal kastlík ale nevim dke presne to vystlat ... pokud mate nekdo foto, nebo kdo to budete delat udelejte pls naky fotky .. Jinak me to dela nejcasteji na 3 1,500 otacek, neco tam drnčí vpravo v palubce .. a na kruhacich kdyz zatacim doleva taky to tam drnčí .. ale jak pridam poradne plyn nedela to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luboo Vloženo 5. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Ja jsem to dneska mezi celnim sklem a palubkou vystrikal silikonovým olejem a zda seto lepsi tak uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Náhodou nedělal někdo z Vás něco? Ať vím, kde to na té pravé straně hledat. Začalo mi tam tak divně "loupat" na nerovnostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludman Vloženo 28. Červen 2013 Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Taky mi tam lupe a rozdelavat palubku se mi moc nechce. Stejne bych nevedel kde to radne vystlat. Poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giardino Vloženo 14. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2013 Nabízím 2 poznatky a řešení. Jelikož jsem ani ze své 16 let staré omegy nebyl zvyklej na nějaké pazvuky,tady to bylo šílenství a výzva. Palubka kompletně utazena,prostrikana sprejem,vypodlozena..vrzání pořád.. nakonec tedy příčina 1.- autorádio harmony. Podloženo a vrzání,nesoucí se celou palubkou vyreseno. Ještě zbývají pazvuky z palubky pod budiky... auto jelo po absolutně rovné silnici ani se nehnulo a stejně vrz vrz. Nakonec to dělal volant.. ale jen když se s ním hýbalo jen o milimetry. Opět litry oleje, rozebíráni a utáhovani...nic. nakonec pomohlo zoufale násilí.. chvilka krátkého otáčení volantem s "rozumně" vychylenym volantem.. tedy jedna ruka tlačí vršek k tělu,druhá spodek od těla... od te doby absolutně bez vrzání... tedy když pominu loketni operku:-) Tak snad jsem někomu pomohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim Kapica Vloženo 18. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2013 Taky mi to vrzalo a vyřešil jsem to tak že jsem to odvezl do škodováckého servisu ať se mi na to podívají, že mi něco vrže v palubovce nad budíky. Vytáhli budíky a vystříkali mi to nějakým pěnovým rádoby silokonem. Po jejich zásahu se to o dost zlepšilo avšak sem tam něco zavrzalo tak jsem vzal mazací sprej který i po zaschnutí stále maže a nastříkal ho trochu mezi čelní sklo a palubovku. Od té doby v autě absolutní ticho ! Cena servisního úkonu i z práci byla 600 kč a měli to za 30min hotové sám bych se s tím doma drbal min pul dne. P.S. : Kontroloval jsem zda silikon ktery byl na faktuře napsal byl i fyzicky přítomnýv místě jeho popisu a opravdu přítomen byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrsuperb Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Ahoj, řešil jsem taky lupání v palubce,různý utahování,promazání nepomohlo,ale důkladně jsem prostříkal klouby ramen přední nápravy,všude kam by se konkor mohl dostat a pomohlo to.Skoro to zmizelo.Stačí sundat kolo a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Čauves Mam takový problémek. Něco se mi v palubce převaluje . Pokaždé když vjedu do zatáčky nebo na auto začne působit odstředivá síla něco se v palubce kutálí. Vyznačil jsem to na fotce. Foto je jenom ilustrativní. Stáhnul jsem ho z netu pro vyznačení místa. Vyndal jsem rádio i šuplík pod ním a projížděl. Stejně tam něco je. Zkoušel jsem to vyfouknout ven ale to nejde. Tak už nevím. Kdyby někoho něco napadlo bylo by to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pecan1.9Tdi Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 zdarec,mam stejny problem a taky sakra nevim co to muze byt akorát ja to slysim jakoby nad kastlikem,mel jsem ho i zdelany ale nic jsem nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 hoši mě to vrže taky, taky nad kastlíkem, jakoby airbag, nedávno jsem měnil celou palubku doufajíc, že to pomůže... je to lepší, ale pořád to vrže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pecan1.9Tdi Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 taky mam v planu zhodit celou palubku,,protoze nekdy mam pocit,jako by se tam valel svazek klicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.