HonzaRez Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 (editace) Zdravím všechny, jsem tu krátce a ještě k tomu začátečník, takže uvítám věškerou pomoc. Můj problém je spíš kosmetický. Koupil jsem Felicii kombi r.v.97 a je zatím dobrá, ALE: rád bych si pustil rádio a zatím to nejde. Na střeše je totiž něco, co jsem považoval za základnu antény bez tyčky. Od kámoše jsem dostal anténu ze stopětky a pak teprv jsem zjistil, že je to jaksi nekompatidebilní... Pomůže někdo indentifikovat, co je to za bazmek a jak to uzpůsobit na chytání rozhlasu? Díky moc Honza Hm, obrázek zde, nějak se mi to nezadařilo... http://imageshack.us/photo/my-images/171/p7300131.jpg Editováno: 31. Červenec 2011, autor: HonzaRez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotek Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Podle fotky bych řekl že to je neodnímatelná, sklápějící verze antény (ta se snad dávala až na novější modely). Nejlepší řešení tam je koupit novou a vykašlat se na nějaké bastlení ze 105. Navíc je možné, že spodek bude uhnilý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 5. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2011 Přesně tak, koupit novou, vzadu na stropě opatrně odtáhnout tapec a anténu vyměnit - kabel by měl být na konektor, nemělo by tím pádem být potřeba protahovat nový kabel pod celým tapecem stropu - nová anténa se jen připojí na místo staré a přitáhne se maticí na plech v místě původní díry pro anténu - je potřeba ten plech očistit až na kov (zespoda) a po montáži nakonzervovat proti rezivění třeba nástřikem Rezistinu nebo podobného prostředku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.