Tdííí Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 jsem majitelem O2 teprve mesic a zjistil jsem ze kdyz prudceji zabrzdim tak se mi samo zeslabi radio,,je to normalni?diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 (editace) Jelikož patříš mezi ty co neuvádí název věci o kterou jim jde tak je to těžký ale věřím že to v manuálu k neznámému rádiu bude uvedeno, něco jako ztišení při zpomalení a naopak. Editováno: 31. Červenec 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 31. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2011 Že by Gala??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Přesně to sem měl na mysli, jen sem nechtěl až tolik napovídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.