Josef Svoboda Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Zdravím mám problém s kterým si nevím rady. Vyměnil jsem své zádio za originál 1dinové radio Škoda SYMPHONY s CD. Zapojil vše jede jak má ale mám digitální palubní počítač a když jsem auto kupoval toto rádio tam bylo a zobrazovalo mi frkvenci či název rádia teď ale nic. Nevíte zda je tam nějaká pojistka. ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Ne žeby tu nebylo dost témat k Symphony, ale což. "Digitální palubní počítač" myslíš asi Maxidot, že? Sice nechápu přesně Tvůj dotaz, bo prvně píšeš, že jsi vyměnil za originál Symphony s CD a zaroveň v druhé větě toto: "...když jsem auto kupoval toto rádio tam bylo a zobrazovalo ...". Takže co tam bylo a co tam teď dáváš? S největší pravděpodobností není Symphony správně nakódované. Takže VAG nebo někoho kdo jej má a nakódovat: Číslice na posledním místě: 1 - Aktivní anténa 2 - CD + aktivní anténa 3 - LCD v přístrojové desce + aktivní anténa 4 - CD + aktivní anténa + LCD v přístrojové desce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Svoboda Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Omlouvam se pokud jsem to nenapsal dobře, radio tam bylo když jsem jej kupoval, dal jsem ho pryč a teď se zas k němu vracím. Jinak ano myslím MAXIDOT. Pokusím se teda zjistit přes přes kamoše co ma VAG zda je to tím díky moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 (editace) Jestli tam bylo a ukazovalo, tak zde by problém neměl být. Ale kdo ví, třeba když bylo dlouho bez napájení..... Nevím jak je tam záloha dat. Kdo tam montoval to druhé rádio? Není třeba jen vypinovaný pin s drátem "K-Line"? Je to pozice č. 3 černého ISO konektoru. V tom případě by se měl někde za rádiem "válet" šedo-bílý drát. EDIT: Příležitostně koukni jestli máš na poz. 1. téhož konektoru modro-bílý drát. Fungující GALA nemá totiž chybu . Editováno: 3. Srpen 2011, autor: Wojnar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 záleží jestli je radio canové nebo nacanové.. podle toho zapojit a nakodovat!!! bud jede po 3-drátu nebo po canu.. jsou dva druhy radií symphony, vypadají stejně.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Ten po 3-drátu má datové vodiče ve kterém konektoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Zelený konektor . Pozícia 8,9,10. Na rádiu je to stredná čast horného konektoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.