Pavel37. Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Chtěl jsem na Radio Škoda DX napojit iPod a použil jsem tenhle kabel. Tedy se starou koncovkou origo fotku jsem nenašel http://www.aunika.com/Prislusenstvi-pro-autohifi-1/AUX-vstup/AUX-vstup-pro-autoradia-VW-Skoda-5 No a když to zapnu v rádiu na AUX tak nic nehraje. I když iPod hraje. Není možné že mám v radiu něco špatně nastaveného nebo zapojeného? Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Jaký máš typ navigace? Teď jsem si svoji zprovoznil, ale na audio používám 10 kolíkový kulatý konektor. viz mě stačí v navi změnit vstup na AUX a hraje. Ještě mne napadlo, nemáš v nastavení Audio u AUX pouze volbu Video??? Pokud ano, změň na Audio, popř Audio+Video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel37. Vloženo 4. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 Přesný typ nevím. ale ten aux mám napojenej na tu modrou kozku nad iso konektorama. Tak mám tedy spíše koupit tohle? http://www.rapid-autohifi.com/aux-vstup-pro-skoda-vw-autoradio-mfd-6613.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 jo tenhle konektor jsem si dělal jen pro audio (piny 1,2,3), to jsou nekřesťanský prachy za ten konektor, ale dá se sehnat cca za 150,- i v provedení jack. Dej si do vyhledávače MFD-JACK a uvidíš sám. http://www.tme.eu/cz/katalog/?art=MFD-JACK#id_category%3D100603%26cleanParameters%3D1%26 Jinak ty konektory nad ISO (tedy mini ISO) jsou na měnič, telefon, ovládání z volantu..... (žlutá, zelená, modrá - tuším) Pokud není origo měníč, navi nepozná, že je něco zapojeno, chybí jí signál. Vlastní zapojení měniče neznám abych Ti poradil. Ale tohle funguje 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel37. Vloženo 10. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 tak aux už maká jako blázen =) jen mám ještě problém z navigací. Když dám cíl na mapě a jedu tak mi moje pozice poskakuje tak po 500-800m nebo 30sek cca. Nejde pěkně po trase prostě skáče jako by byla navi bez signálu a přitom chytá 6 družic. není možné že to mám špatně nastavené? nebo je to anténou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 nemáš zapojeny signály z GALA na 26 pin konektor a spínaných +12V. Napájecí ISO konektor radia PIN 1 propoj s 26pin NAVI na PIN 5+18 a ISO 4 na PIN 4. Bude to pak chodit v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel37. Vloženo 11. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 mužeš mi to prosím nakreslit na tohle scháma? jen tak v nástřelu. Moc díky. tedy strašně díky =) jinak mám to do octavie 100 edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 (editace) Máš to tam popsané GALA na oba DFA a KL15 na S.kontakt Zapojení na GALA způsobí, že se Ti bude šipka pohybovat, KL15 bude řeč. Pokud není navi odblokovaná pro video za jízdy tak to video nepustíš. Pro info RFLS je zpátečka, ale tu není nutné zapojovat. Osobně jsem si konektor na 26pin dělal z audio konektoru k CD mechanice. Octavia 100 Edition netuším jakou tam máš výbavu, dodělávky, .... Pokud chceš napojit i MF volant, nebo MaxiDot, ozvi se. Editováno: 11. Srpen 2011, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel37. Vloženo 11. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 jasný už jsem doma =) tak je to takto. Konektor buď koupím ve škodovce a napinuju nebo vyrobím =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 (editace) JJ takhle přesně. Nech si delší kablíky od ISO aby jsi pak neměl problém s vyndáváním a zandáváním navigace a jejich ISO konektorů. Mimochodem konektor bude asi dost drahý ve škodovce. Editováno: 11. Srpen 2011, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel37. Vloženo 11. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 poptám se a dám vědět =) co já vím tak nejvíce stojí kabely s pinama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 (editace) no tak to nevím kde kupuješ, samostatné piny koupíš za 3,-Kč malé (miniISO), ISO piny pak za 5,-Kč max. Kabel k cd mechanice Ti dá kdokoliv kdo dělá do PC nabo ho koupíš za pár korun v PC bazaru. Navíc ten má piny, které tam pasují (do 26pin konektoru). Nebo Ti ho věnuju. Editováno: 11. Srpen 2011, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel37. Vloženo 14. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 tak moc děkuji za radu už to maká =) a taky jsem použil kabel z CD nachaniky. Jen teď když zapnu zapalování a vypnu tak rádio nic nedělá. musím ho zapnout a vypnout sám. Jo a ještě bych se chtěl zeptat jestli nekdo do tohoto rádia neumí dát dabing? mám české menu ale nemluví česky =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 IMHO to je v nastavení, jak se má chovat radio po zapnutí. Návody na počeštění existují. Hledej na google, nebo tady. Stáhnout soubor Czech_2003-DX_flash. Najdeš třeba na ulozto.cz Vypálíš Flash CD použitím onoho profilu a správné palírny a mělo by to jet. CD dáš do DX, on jej načte a začne z něj kopírovat nějaký info, aplikaci, hlasy apod. Jakmile dojede, pustí se ti navi modul, v menu Settings zvol jinej jazyk, třeba Holandštinu, pak jej vrať na English (metric), vyndej Flash CD, dej tam verzi 2009/2010 CZ+PL a bude to mluvit česky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
00Inferno00 Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Zdar, sorry že vytahuju starý topic, ale jak rozchodit ten AUX na Mini ISO kostce? Navi MFD DX D. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 Tohle téma Ti napoví: http://forum.skodahome.cz/topic/31114-aux-pro-symphony/ Prostě musíš emulovat CD měnič. Jen tak připojit kabel, něco přepnout a hrát - to nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeITeeR Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 Cus, k tomu typu D taky potrebuje box apod aby chodil maxidot a ovladani na volantu, nevite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.