thomasino Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Vlastnite, resp. kde a za kolik jste sehnali momentovy klic? Chapu, ze to neni racna ale ty ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tappaja Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Prvni muj momentak sem si poridil Proxxon microclick, stal me z nemecka 1800? Rek bych ze slusnej, jenze sem s nim neutah ani jeden sroub, nekdo si ho z garaze vypujcil a nejmenoval se Navratil... Tak sem nedavno poridil Gedore, z ebaye, doufam, ze mi vydrzi dyl... je na 1/2 orechy, od 20 do 200Nm, kvalita zarucena, vysel me na 2400 i s dopravou. Nevim, jestli se na tomhle muze setrit, kvalitni naradi mam rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Naradi musi byt kvalitni, to jo. Tenhle rozsah by se mi taky libil ale nejak ne a ne si to za 2.5k poridit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Já jsem si koupil momenťák u Conráda za 655kč s rosahem 28-210. Známej ho porovnával s Tonou(1800,-) a rozdíl je tak cca +/- 2Nm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.