Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj všem, prosím o radu. Mám ve dveřích u řidiče u své fábie 1,4 16V 2003 poškozenou vložku zámku. Nezastrčím tam celý klíč, tudíž s ní neotočím. Chtěl jsem vložku vyndat ven. Povolil jsem oba šroubky Torx ve dveřích, ale vložka se ani nehnula. Chci se zeptat jestli je možné vložku vyndat i když do ní nejde strčit klíč? Dík za každou radu.

Vloženo

áno..musí ísť vybrať von..než ideš povoliť tie 2 šróbky,tak potiahni trošku klučku akoby si otváral dvere,povol šróbky až nadoraz a vytiahni vložku..ak nepôjde,tak ju môžeš opatrne podpáčiť (pozor,aby si si neodral na dverách lak)

Vloženo

Díky za radu, vyzkouším to. Jen nevím jak moc můžu ty šrouky povolit, aby mi nespadly do dveří. Vložku jsem sehnal jinou s jiným klíčem. Abych mohl alespoň nouzově otevřít auto klíčem.

Vloženo

Já jsem vložku vytahoval před 3ma dnama a podle knížky " jak na to " stačí šroubky povolit o 3 otáčky.

Já jsem je vyšrouboval asi o 7-8 mm. Stejně vložka nešla ven.Musel jsem ji fakt trochu pomoct šroubovákem.Trochu jsem zapáčil a popojela asi o 2 mm a potom už šla prstama v pohodě vytáhnout.

Vloženo

Taky jsem si říkal, že bude asi zatuhlá. Prostřikoval jsem jí několikrát, ale pořád stejný. Zítra se ještě jednou pokusím vložku vyndat a vyměnit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...