coffin Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Chci si nalepit světle černou fólii na mlhovky ale nevím jestli to projde STKčkem. Máte to někdo takhle ? Bude problém s policajtama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Na přední světla myslím není povoleno dávat folie nebo případně přestříkávat. Museli by být černý už z výroby, jako to má Fabia Monte Carlo třeba. Můj názor, třeba se mýlím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 11. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Jenže já to chci na mlhovky.Světla chci nechat v chromu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 (editace) Já myslel všechna přední světla, nenapsal jsem to přesně. Mlhovky jsou taky tak brány, pokud je špatná viditelnost jsi povinen je použít, pokud je máš ve výbavě (není to tak? nejsem si jistý ). Ale když to vezmu kolem a kolem tak je vlastně nepoužíváš ne? Mám je taky a ještě jsem je nepoužil, max jednou. Takže by to vlastně vadit nemělo. Jenže, co na to policajti. Aha tak řidič není povinen je použít v mlze, ale může. Zadní je povinný. Editováno: 11. Srpen 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Chci si nalepit světle černou fólii na mlhovky ale nevím jestli to projde STKčkem. Máte to někdo takhle ? Bude problém s policajtama ? Význam této kraviny???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 MACA: TUZING. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 12. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Takže piškot je TUZÉR :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 12. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2011 Kravina nekravina. V černým nárazníku ta mlhovka hrozně řve. Chci to jenom jemně " zakouřit " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 No já bych právě řekl, že ty mlhovky jsou tam pěkný v tý tmavý barvě, to, že vynikají, o to jde. Pak mi to přijde ochuzený. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Na světlech na čumáku projde jen to, na co je homologace - takže "Monte Carlo" ano, "Samo Domo" nikoliv. Platí to pro všecky svítilny, které na předku jsou - někteří PaChové mají problém pochopit i "samo domo" obrysovky namontované na nárazník místo běžných "parkovaček" v běžném světlometu - a to i když jsou na jejich vytvoření použité schválené typizované komponenty a je dodržená barva světla i svítivost (boční "blatníkové" blinkry z fábule s čirým krytem namontované dopředu na nárazník a osazené čirou nezbarvenou žárovkou "parkovačkou" - a zapojené jako obrysovky = všecko je z homologovaných dílů, vše vyhovuje předpisům, jen některým uniformovaným tento fakt dělá problém pochopit realitu...)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.