Přejít na obsah

Plná moc


Zába

Doporučené příspěvky

Když jedeš do zahraničí půjčeným autem, tak bys správně měl mít plnou moc od majitele, a to pokud možno v jazyce státu do kterého cestuješ. Že by to ale měla schvalovat i leasingovka slyším prvně.

Už nevím jak to je přesně protože auto už není, ale ještě nedávno měl bratranec auto na leasing a ten v papírech od leasingovky měl přímo vyjmenované státy do kterých s autem směl vycestovat, ale fakt je ten že evropa tam byla snad celá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zaba plna moc urcite od tveho taty a myslim, ze i od leasingovky... Predpokladam, ze mate shodna jmena, ale doporucuji nahlasit leasingovce, ze s tim autem pojedes ty... Vzhledem k tomu, ze jsem mel 2 auta na leasing, tak vim, ze by na hranicich mohli delat obstrukce, pokud ho neridi provozovatel vozidla... Kdyz jsem ho pujcoval pritelkyni, pozadal jsem leasingovku a potvrzeni, ze s tim autem muze jezdit i ona - jelikoz by mohl byt problem pri pojistne udalosti... To potvrzeni posilaji faxem a pak jeste postou v originalu... Rozhodne bych si to proveril na leasingovce aby ses vyhnul pripadnym problemum... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...