Dar3cek Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 (editace) Pánove potrebuju pomoct... chtel jsem z jiz vyndane Dxkové navigace vyndat Cd .. a ikdyz mam kod a vse potrebne tak sem si dvakrat zadal blbe kod ... napotreti si rikam nebudu riskovat dojdu si pro servisku tam to mam napsane... a ejhle ..prijdu k autu a radio pise SAVE a nejde zadavat kody... tak volam do skodovky a tam mi rekli ze mam nechat radio bezet ze se mi zachvili vzpamatuje a budu moct kod opet zadat... moc se mi to ale nezda... muzete mi to nekdo potvrdit? nebo napsat co a jak... Nejlepe SMSKou 723749855 jedu do prace a na internet se chvili nedostanu ... prosim poradte...diky moc za jakoukoliv snahu a pomoc :( Editováno: 19. Srpen 2011, autor: Luďa Stačí ti jedno téma. Druhý duplicitní sem ti smazal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 19. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Vyřešeno ... můžete smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.