Andrew_191 Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Zdravím mam favorit karburator, mam dve otazky: ked pridam viac plyn tak ako keby mi klepali ventili, ale mam nove rozvody a nastavene ventili a neviem prečo mi to klepe... A druha otazka: pomali mi ide motor do otačok, na 1. 2. 3. rýchlosti mi ide ešte jak tak v pohode, ale ked zaradím 4. a 5. prevodovi stupen tak mi to strašne dlho trva kym sa rozbehne a na 5. prevodovom stupni to dokonca ani rozbehnuť viac ako 135 neviem.. v čom može byť chyba? može byt zly karburator? alebo niečo zo zapalovanim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 a předstih na rozdělovači jste po výměně rozvodů nastavovali? Jestli byli předchozí rozvody vytáhané jak šráky ... tak to s novými musí dávat úplně jiný předstih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megdesign Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 jj nastavit predzapal, skontrolovat tlaky vo valcoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.