cocolek Vloženo 19. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2011 Zdravím,potřeboval bych poradit před měsícem my vykradly auto a ukradly my navigaci nexus tak sem si tam nechal ve značkovém servise namontovat columbuse C, už to tam mají měsíc a nevedi si stim rady stale se vybyji baterie.automobil je r.v.2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Stará známá chyba.Buď vyměň gateway nebo si nech udělat úpravu FW columba.Umím obojí,jsme od Kopřivnice.Pokud jsi někde od středu rep.pak.napiš Ferdovi25,je ze Strakonic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cocolek Vloženo 20. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Já jsem ze severních čech z Litoměřic,a auto mam v autorizovanem servisu,dokud to oni nedaj dohromady tak my auto nedaji,jaka je cena zakroku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 +- 1000 nová Gateway + práce varianta s přehráním softu určitě levnější. Jak psal Cosby, kontaktuj někoho v okolí, co Praha - MartinRS, Rolbař, atd. a domluv se napřímo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cocolek Vloženo 21. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 A mužete my někdo říci číslo toho dílu toho geteway nebo aspon jakej mám sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 zmíněné kontakty určitě poradí resp přímo dodají správnou, je víc možností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cocolek Vloženo 21. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 A není tady někdo ze severních čech co todle dělá a kdo by poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Udělěj si vejlet do strakonic za ferdou25 já za ním taky klidně dojedu z liberce když potřebuju.Budeš spokojenej umí to bezproblému na počkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 zdravim ja mam tiez podobny problem mam columbus c-kovu verziu a tiez mi to vybija bateriu, chcel som sa opytat ako by sa to dalo riesit tym firmware byvam v barcelone (spain). diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 (editace) K dispozici je prosincový nový soft... SW 2684 s hlasovým ovládáním pro RNS Columbus Editováno: 13. Prosinec 2011, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grabcak Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Jojo, měl jsem přesně to samé, jednotka nedokázala uspat columbuse. R.V. OCII mám 2006 a Columbus 2010, vyřešlia to nová jednotka. kámoš mi jí nakodoval a bez problémů ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filda7 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Stará známá chyba.Buď vyměň gateway nebo si nech udělat úpravu FW columba.Umím obojí,jsme od Kopřivnice.Pokud jsi někde od středu rep.pak.napiš Ferdovi25,je ze Strakonic zdravim mužete mi poslat tel. číslo na vás potřeboval bych poladit auto mam tam columbus neoriginální a vybíjí mi baterku cvvvl.@seznam.cz 774888433 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 gateway s tím nemá nic společného!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman S. Vloženo 14. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2012 Zdravím. Omlouvám se že to vkládám sem, asi zkusím ještě založit nové vlákno zde... Prosím o radu Mám O II s originál Nexusem rok 2006 a v poslední době jsem zjistil, že mne začal brát při autě v klidu proud z baterky cca kolem 2 A , když jej odpojím jsem na hodnotě 0,03 A , nechápu co se stalo...??? Děkuji za případnou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.