schympanze Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Zdravim.mam problem s "novym" motorom v mojom favoriete.menil som komplet motor aj s prevodovkou.zo zaciatku som mal problem vobec zaradit do spiatocky ale už sa to asi rozbehalo teraz mam problem vyradit rychlost.idem napriklad na 5 stupni a chcem preradit do 4 stupna.stlacim spojku,chcem potiahnut paku ale ona tam drží ako privarená.už som ju skusal tahat aj nasilu ale nejde.musim to robit vždy na dva krat.proste s nou pomykat aby som ju dostal do neutralu.aj pri ostatnych rychlostiach to robi.ale nie vždy.stretoj sa s tym niekto? olej v prevodovke mam. vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megdesign Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 Mas dobre ulozeny motor na konzolach? Nepovoloval si konzolu pri vodnej pumpe? Ak ano a nedal si ho spat tak ako bol, tak je problem... Skrizeny motor toto moze robit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schympanze Vloženo 22. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 no.vodnu pumpu mi musel chlap menit.takže by bol posunuty motor? ako to zistim.vidno to? alebo treba daky pripravok na odmeranie?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megdesign Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 (editace) Vodnu pumpu ti mohol menit aj bez uvolnenia konzoly motora.... Ci to okom zistis, to asi nie..... Ja osobne by som nikdy neuvolnoval konzolu motora a ak som potreboval dakedy, treba si vzdy poznacit spravnu polohu konzoly voci karoserii. Posunutie konzoly (ak je motor posunuty smerom od baterie) sa prejavuje tym, ze rychlostny stupen 1 a 2 su bizsie k vodicovi, ako boli.... 5 a spiatocka idu tazsie zaradit. Ak je posunuty prilis, nejdu skoro vobec... Posunutie konzoly (ak je motor posunuty smerom k baterii) zasa tym, ze 1 a 2 su dalej od vodica, ako boli... V tomto pripade idu zaradit vsetky rych. stupne... Oko vodnej pumpy (silentblok) je vsak blizsie k drziaku tlmica a tym padom pri prudsej akceleracii (motor dokaze niekedy "tancovat" aj 2 cm....) klepe o tento drziak praveho tlmica... Ja osobne by som povolil konzolu motora (pri vodnej pumpe), sadol do auta, zaradil 3 stupen a hybal motorom tak, aby boli rychlostne stupne 3 a 4 rovnobezne zo stredovym tunelom, riadiaca paka tvorila kolmicu na podlahu motora (sadnes na zadne sedadla do stredu a pozries, ci ide pravo alebo vlavo...). Ak dobre nastavis, mal by si mat jednaky uhol pri zaradeni 1 alebo 2 a zaradeni 5 a spiatocka (priklad od kolmice do + 15° a - 15°)... Editováno: 23. Srpen 2011, autor: megdesign Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schympanze Vloženo 23. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 diky moc.bude to zrejme posunute lebo riadiaca paka je na pravej strane trochu.zajtra to pozrem a skusim s tym pohnut.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.