JasteR Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Stavajici alu si chci nechat na zimu, kvuli brzdam budou potreba 16tky, proto budu porizovat nove 17" alu+ pneu na leto. Poradte ktere, rozhoduji se mezi: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 1.) Muzu mit nove ORS Spidery v sade s Continetalkama (205/50) za 5625,-ks -sada tedy za 25500,- obr: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 2.) v titanove uprave Dezent F 2900,-ks k nim bych dal pneu Pirelli P ZeroNero (215/45) 3000,-ks takze to dela 23600,- obr: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 3.) Replica 131 sada 11500,- k tomu taky ty Pirellky takze celkem 23500,- obr: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 chce to udelat VT na auto, takhle to muze bejt dost zavadejici. me se treba libi ty repliky, ale na oktavce nevim jak budou vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 1.) Muzu mit nove ORS Spidery v sade s Continetalkama (205/50) za 5625,-ks -sada tedy za 25500,-obr: to na obrázkou sou snad moje kola , tak doufám, že to nejsou konkrétně ty na kerý máš nabídku -chi , jinak názor-mě se SPIDERy líběj ale asi bych za ně nedal ty peníze co tam píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 1.) Muzu mit nove ORS Spidery v sade s Continetalkama (205/50) za 5625,-ks -sada tedy za 25500,-obr: to na obrázkou sou snad moje kola , tak doufám, že to nejsou konkrétně ty na kerý máš nabídku -chi , jinak názor-mě se SPIDERy líběj ale asi bych za ně nedal ty peníze co tam píšeš No pokud mas zname ve skode a prodaji ti i 17" Spidery tak cena je min 3800,-ks a pneu Continetal taky min 3800,-ks dohromady bych se nevesel pod 30tis. s pneu pres skodu jeste vice, tak pres 30tis. me rekli ...tohle bych mel primo skoda skladu, ktery se pak davaj primo na auta, jako ted treba ORSII. Foto jsem si propujcil od tebe tak snad to neva Fak nevim ktere vybrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 chce to udelat VT na auto, takhle to muze bejt dost zavadejici. me se treba libi ty repliky, ale na oktavce nevim jak budou vypadat Asi takhle, ale jsou to 18" + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 1.) Muzu mit nove ORS Spidery v sade s Continetalkama (205/50) za 5625,-ks -sada tedy za 25500,-obr: to na obrázkou sou snad moje kola , tak doufám, že to nejsou konkrétně ty na kerý máš nabídku -chi , jinak názor-mě se SPIDERy líběj ale asi bych za ně nedal ty peníze co tam píšeš No pokud mas zname ve skode a prodaji ti i 17" Spidery tak cena je min 3800,-ks a pneu Continetal taky min 3800,-ks dohromady bych se nevesel pod 30tis. s pneu pres skodu jeste vice, tak pres 30tis. me rekli ...tohle bych mel primo skoda skladu, ktery se pak davaj primo na auta, jako ted treba ORSII. Foto jsem si propujcil od tebe tak snad to neva Fak nevim ktere vybrat samo ze my to neva , to melo bejt jako ftííípný jooo na nový je ta cena dobrá - vo tom žádná, já sem kupoval na zimu 16´SPIDER na inzerát (jetý jednu sezónu a obutý na zimních continentalech se super vzorkem) a esli se dobře pamatuju tak sem prodávajícího stáhnul na 16 tisíc - ale je pravda že u jetejch je dycky riziko - já sem koupil dobře . Poradit si nech, ale kecat do toho ne, fakt by to chtělo udělat na autí VT a hlavně-vem co se ti líbí na první pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 2.) v titanove uprave Dezent F 2900,-ks k nim bych dal pneu Pirelli P ZeroNero (215/45) 3000,-ks takze to dela 23600,-obr: já bych asi volil tyhle DEZENTy - ňák se mí líbí míň loukotí - a tyhle sou výrazný-na první pohled fajný , navíc budou pěkně vidět brzdiče a kotouče a líp se budou mejt než SPIDER (věř mi - umejt dobře SPIDERy je pakárna) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 já sem hotovej z těhle 18´ - tuším že sou to z origo příslušenctví pro OCT II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piotro Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ja by som bral jednoznačne tie dezenty. Ked nasetrim, tak si ich kupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 chce to udelat VT na auto, takhle to muze bejt dost zavadejici. me se treba libi ty repliky, ale na oktavce nevim jak budou vypadat Asi takhle, ale jsou to 18" + kua to je pecka! takze zapomen na 17ky a sup 18ky. jezdit na nich jde, taky jsem na tu svoji holku hodil kola z ORSII a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 2.) v titanove uprave Dezent F 2900,-ks k nim bych dal pneu Pirelli P ZeroNero (215/45) 3000,-ks takze to dela 23600,-obr: já bych asi volil tyhle DEZENTy - ňák se mí líbí míň loukotí - a tyhle sou výrazný-na první pohled fajný , navíc budou pěkně vidět brzdiče a kotouče a líp se budou mejt než SPIDER (věř mi - umejt dobře SPIDERy je pakárna) ...na tom asi neco je, ted mam 16" Ronal R41 libej se me, ale v 17" silene drahy a udrzba celkem ok, ale zase Spidery co stalo vedle ORS je delaj opticky vetsi. Taky se me zamlovaly drazssi Toora T 670 ale udrzba prej taky pakarna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 já sem hotovej z těhle 18´ - tuším že sou to z origo příslušenctví pro OCT II Jsou pro OII videl jsem, nelibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 chce to udelat VT na auto, takhle to muze bejt dost zavadejici. me se treba libi ty repliky, ale na oktavce nevim jak budou vypadat Asi takhle, ale jsou to 18" + kua to je pecka! takze zapomen na 17ky a sup 18ky. jezdit na nich jde, taky jsem na tu svoji holku hodil kola z ORSII a pohoda 18" je na OI uz zbytecnej luxus, nemusim mit vse, a ceny pneu jsou sileny. U OII to je jina, tam je vzadu velka dira, proto taky vipadaj treba Pegasusy dobre, oproti jinejm 17tkam, protoze maj sport podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Pokud muzu mit zde svuj nazor, tak nasledovny: Doporucuji Dezent F, ne proto, ze je mam, libi se mi treba i ty Repliky, ale Dezent F maji jednu obrovskou prednost a to takovou, ze je bez problemu zapises do TP, coz se u ostatnich vyobrazenych nedockas. Take se dobre mejou a titanova uprava je moc hezka... Ale je to tva vec. Spidery ma dnes moooc Octavek, je to jako RS naraznik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Pokud muzu mit zde svuj nazor, tak nasledovny:Doporucuji Dezent F, ne proto, ze je mam, libi se mi treba i ty Repliky, ale Dezent F maji jednu obrovskou prednost a to takovou, ze je bez problemu zapises do TP, coz se u ostatnich vyobrazenych nedockas. Take se dobre mejou a titanova uprava je moc hezka... Ale je to tva vec. Spidery ma dnes moooc Octavek, je to jako RS naraznik... 17" uz v TP mam, akorat je tam pneu 205/50, ta udrzba ma taky neco do sebe, dneska jsem na ty Dezenty koukal na pasiku v 16tkach a vypadali dobre. Ted co mam ty Ronal R41 ty jsou lakovany jako snad jediny Ronaly v uprave HyperSilver, ty Dezenty budou asi jako HyperBlack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 já sem hotovej z těhle 18´ - tuším že sou to z origo příslušenctví pro OCT II chi to je něco podobného jako mám já, ale v 17" http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10988 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 já sem hotovej z těhle 18´ - tuším že sou to z origo příslušenctví pro OCT II chi to je něco podobného jako mám já, ale v 17" http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10988 Ty mas Alessio Super, ty jsou spise stejna jako Dezent F. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Pokud muzu mit zde svuj nazor, tak nasledovny:Doporucuji Dezent F, ne proto, ze je mam, libi se mi treba i ty Repliky, ale Dezent F maji jednu obrovskou prednost a to takovou, ze je bez problemu zapises do TP, coz se u ostatnich vyobrazenych nedockas. Take se dobre mejou a titanova uprava je moc hezka... Ale je to tva vec. Spidery ma dnes moooc Octavek, je to jako RS naraznik... 17" uz v TP mam, akorat je tam pneu 205/50, ta udrzba ma taky neco do sebe, dneska jsem na ty Dezenty koukal na pasiku v 16tkach a vypadali dobre. Ted co mam ty Ronal R41 ty jsou lakovany jako snad jediny Ronaly v uprave HyperSilver, ty Dezenty budou asi jako HyperBlack. V 16" jsou hezka, co pak 17"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 me se libi spidery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 z tveho vyberu dezenty dalsi inspirace http://www.cartechgroup.cz/?eshop&kid=17-quot-_501 hlavne ty vittoria a turba jsou za tu cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 me se libi spidery Me se taky libej, sedej na Octu. Jsou tu ale pro me minusy 1) jezdi jich docela dost 2) jsou to obycejna stribrna, nemaji lepsi povrch/lakovani 3) na udrzbu prej pakarna, alespon podle majitelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.