baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 no moc pekny pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 libové kurnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ooo diky mooc vsem, jsem rad ze se libi, taky jsem byl prekvapenej jakej to je rozdil oproti 16" Pneu teprv zajizdim, jsem na ne zvedav, ale kdyz je ani MichalF s RSem neutrhne, tak by me meli stacit na ten muj moturek : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ooo diky mooc vsem, jsem rad ze se libi, taky jsem byl prekvapenej jakej to je rozdil oproti 16" Pneu teprv zajizdim, jsem na ne zvedav, ale kdyz je ani MichalF s RSem neutrhne, tak by me meli stacit na ten muj moturek :<!--emo&:--><!--endemo--> Mas snizeno? Jeste vice viniknou v 17", je to hezky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ooo diky mooc vsem, jsem rad ze se libi, taky jsem byl prekvapenej jakej to je rozdil oproti 16" Pneu teprv zajizdim, jsem na ne zvedav, ale kdyz je ani MichalF s RSem neutrhne, tak by me meli stacit na ten muj moturek :<!--emo&:--><!--endemo--> Mas snizeno? Jeste vice viniknou v 17", je to hezky!!! Ted mam RS podvozek mel by byt -25mm, na ty fotce je to trochu nakloneny, protoze jsem stal na obrubniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 me se libi spidery Me se taky libej, sedej na Octu. Jsou tu ale pro me minusy 1) jezdi jich docela dost 2) jsou to obycejna stribrna, nemaji lepsi povrch/lakovani 3) na udrzbu prej pakarna, alespon podle majitelu zajimalo by me jak muze byt pakarna udrzovat spisery...daleko horsi je udrzovat ty moje R39ky od ronalu, ale vse se da pokud to delas s lasku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Tak jsem obědnal tyto R16 7J ET35 měli by přijít v pátek pak hodím foto jak vypadaj na autě ja jen bych chtel rict ze u alu kol se nepise R17 al ejen 17 palcu, to R17 se pise u pneumatik a znamena to radial pokud se nemylim aby pak nahodou nedoslo k mylce : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 me se libi spidery Me se taky libej, sedej na Octu. Jsou tu ale pro me minusy 1) jezdi jich docela dost 2) jsou to obycejna stribrna, nemaji lepsi povrch/lakovani 3) na udrzbu prej pakarna, alespon podle majitelu zajimalo by me jak muze byt pakarna udrzovat spisery...daleko horsi je udrzovat ty moje R39ky od ronalu, ale vse se da pokud to delas s lasku ...: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Tak jsem obědnal tyto R16 7J ET35 měli by přijít v pátek pak hodím foto jak vypadaj na autě ja jen bych chtel rict ze u alu kol se nepise R17 al ejen 17 palcu, to R17 se pise u pneumatik a znamena to radial pokud se nemylim aby pak nahodou nedoslo k mylce :<!--emo&:--><!--endemo--> A co je ZR 17? Zesilene nebo zešílené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.