Publikováno Srpen 23, 201114 r zdravim panove.je to tak asi hodinu co se mi to stalo: oct I 2003 rok,tdi, 81kw. pri prerazeni z tretiho stupne na ctvrty cca pri 3000 ot z prave strany od motoru (u spolujezdce) takova "tupa" rana !!! v tu chvili auto zvuk jako traktor,hned jsem zastavil,na pocitaci zadna kontrolka nic takoveho,zespodu auta nakapal asi za 10 minut malej panak tekutiny,mel jsem zapnutou klimu,mohlo to byt mozna z toho.vim ze tech informaci pro zacatek moc neni,ale nevi nekdo co by to mohlo eventuelne byt? moc dekuju
Srpen 23, 201114 r Autor Rozvody jsou dělaný před cca 11 000 km,ale je mi jasný,že se může stát cokoli :-( před týdnem auto bylo na servise u člověka za kterýho dávám ruku do ohně. Napadlo mě: ta tupá rána, nemohlo odejít turbo? váha vzduchu nebo tak něco? je mi divný že počítač nic nevyhodnotil špatně. Jsem nováček,seznamuju se s problematikou, tak mějte pochopení .. díky
Srpen 23, 201114 r turbo je jednou z možností...váha vzduchu NIE.. treba urobiť vizuálnu kontrolu,od PC to budú len dohady
Srpen 24, 201114 r Autor rozvodak asi nepreskocil,to by se to potkalo a motor by nenaskocil uz hm? po blizsi a detailnejsi konzultaci primo s mechanikem u auta,to bude neco kolem turbiny. mohla teoreticky asi i odejit ze? pokud by nebyl treba pruchodnej intercoler? auto ma na najeto 160 000 a je to z nemecka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.