dagem Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Zdarec, Chcem si kupit VAG kabel ale netusim aky. Vie mi niekto poradit ake su rozdiely medzi jednotlivymi kablami a aky konkretne kupit? Mam Fabiu Junior rocnik 2002. Ak sa tu nachadza tato tema tak prepacte, ale ja som ju nevedel najst Diki moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 v podstatě ti stačí jakýkoliv s označením KKL, jsou buď modré, nebo černé, někdo říká že modré nebrat, nekvalitní, ale já ho mám modrý z Aukra za 275,-Kč už tři roky a nestěžuji si. Jinak téma o tom je v sekci instalační manuály, takže koukni sem a myslím že tam najdeš vše co k tomu budeš potřebovat vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Bude ti stačit modrý a cracnutý VAG sám používám na 1.4 MPi 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.