Publikováno Srpen 28, 201114 r Čau škodaři, po ránu mně vzbudil alarm na mé felicii.když jsem ho chtěl vypnout DO,nešlo to a nešlo mi ani otevřít dveře Dálkačem. Musel jsem odemknout manuálně a strčit klíč do zapalování.Imobilizér alarm deaktivoval,ale stále mi blikaly výstražné světla a nešlo mi nastartovat.Myslel jsem že je vybitá baterie,tak jsem ji odmontoval a po půl hodině namontování mi neustále houká alarm.Co mám dělat?? p.s. nutno podotknout,že ze včerejška na dnešek pršelo a možná jde jen o zkrat,ale přesto,bych rád odjel s deaktivovaným alarmem. díky Honza
Srpen 28, 201114 r Autor Foťák bohužel nemám,ale vím tohle.Palubka je v plastové imitaci dřeva a DO je dvoutlačítkové a taky v imitaci dřeva. Felda je garážovaná po prvním majiteli,takže si myslím,že je to originál škodovácký alarm,anebo mi připomíná TRONa. dík Honza
Srpen 30, 201114 r Autor Ne není. Ale už jsem to vyřešil. Jelikož mám Škodu Felicii LXi 1,3 deluxe,je výbava provedena s imobilizérem napojeným na centrální zamykání přes ovladač.(dvoutlačítkový). Když se ovladač poškodí nebo vypne,auto hlásí chybu a dá se do něj dostat jen klíčem. Když je ovladač a není klíč,nenastartuje se. A nakonec,když je ovladač i klíč,ale centrál+alarm se zapíná/vypíná co 10 min. takže docela slušné ztížení zlodějům. nakonec jsem to vyřešil přes záložní dálkový ovladač,který jsem našel v krabici.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.