Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

oky.. Diky za odkaz Kibi ;) Ale asi dam jen cecka z FL.. tohle se mi moc nelibi..

A hlavne ty ciste bile svetla.. k nim musis dokoupit odrazky v tech svetlech nejsou tzn nejakou reflexni samolepku dat na zadek a navic ty svetla jsem chtel take ale kdyz jsem je na par srazech videl jak se casem od slunicka vysisujou a zazloutnou.. tak me to hned preslo .. Ted koumam jak na klasickych zadnich predface udelat v noci svitici C :D

Kibi nauc se bruslit.. ono to pak vypada blbe kdyz sedis na lavicce na stezce kousek od auta s bruslemi na nohou .D

• 8 měsíců později...

To jak udelat ze v noci sviti C me zajima ;) pokud k tomu jeste neco mas tak to sem dej ;) diky

Jo, taky by se mi libilo svítící "C" do brzdovky by šla dát dvouvláknovka(upravit patici) a nějak vyřešit bok....moje otázka: je to legální si to takhle upravit?

Dík

Není, ani jedno ani druhé. Udělat lze cokoli, ale když se v tom začnou šťourat orgány, máš problém. Jedině to udělat vypínací - pro STK resp. zvídavé pomáhače.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.