Smitecek Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Zdravim všechny mam Fabii 1.9 pd Tdi 300hp překopanou a roztaženou na wrc packet.Jelikož jako seriová byla přitažena z anglie ukazuje mi opačně palivoměr,když mam plnou ukazuje prázdnou a opačně.Je přestavěná na levostrané řízení tudíš i české budíky.Neznal by někdo jiné řešení než výměnu celého palivoměru s čerpadlem??předem dík za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 (editace) zmenit soft v budikoch ... ! ale zalezi ci je to fabia facelift alebo predfacelift ak mas tam budiky napr s faceliftu a ty mas fabku predfacelift tak mas 3 moznosti : a to pozhanant druhe budiky s FRS predfacelift ....,zmenit soft v budikoch,alebo zmena plavaku.... Editováno: 29. Srpen 2011, autor: Whitefabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 Ale nemusiš plavak meniť stači vymeniť ten klzny potenciometer na plavaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ouvie Vloženo 30. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2011 máš určitě předface budíky mam dojem že rs přišlo orig až s faceliftovejma budíkama ne ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smitecek Vloženo 31. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Jo diky za rady a budiky mam pred face mas pravdu....Mluvil jsem s klukama na dilně a jsou schopni mi přehrát soft v budíkách ale potřebujou sehnat ten soft s anglický verze což je problém tak že asi nejlepší cesta bude výměna tý plošky.Nemáte někdo doma nebo nevíte o nějakým starým plováku?Abych provdu řekl nemám poslední dobou zrovna čas objíždět vrakáče a podobně....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 nepotrebujes soft s anglickych budikou ... ty potrebujes soft s faceliftu !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.