Publikováno Srpen 29, 201114 r Zdravím. Chtěl bych se zeptat, co všechno musí ven, aby se daly vyměnit spodní kuláky u O1? Kolik hodin je tak zhruba práce na jeden čep (pro běžný servis)? Díky za odpověď.
Srpen 29, 201114 r hodin ?? neblázni,veď to je jedna matica na 18-ku klúč a 3 šróbky na 13-ku príloha je z Fábie,ale je to isté ako OCT..
Srpen 29, 201114 r Autor Podle škodovácký dílenský příručky musí ven poloosa a tlumič. Právě proto jsem se ptal. Nebyl jsem si jistej, jestli se dá k tý matici bez toho dostat. Stránky z Podvozek.pdf
Srpen 29, 201114 r -tú poloos by som ešte pochopil,ale tlmič NIE... -ja to robím tak,že povolím tú maticu pokial mi to poloos dovolí,potom udriem kladivom po tom oku otoča,kde je vsadený ten čap,ten povypadne dolu a odšróbujem maticu úplne...následne vyšróbujem tie tri 8-čky šróbky a čap je vonku... -bolo by dobré potom po výmene skontrolovať geometriu,ale to záleží už na tebe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.