Přejít na obsah

Nestartuje - cvakající relé..

zakmi

Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám octavii r.v. 98 verze 1.8 20V, nyní už nejde ani nastartovat první náznaky problému přišly po výměne celé přední nápravy (komplet ramena, tlumiče, čepy silentbloky atd..) při ceste domu najednou po zvyšení otáček zdechla a rozcvakalo se nejaký relátko pod volantem.. znovu naskočila a dom sem dojel.. nasledujici den nechtela naskočit zastudena stím že když motor naskočil tak chvilinku tak 5s bežel a zdechl a kdyz clovek chtel nastartovat podruhy tak jen cvakani rele.. točení motorem a nic... zajímavý je že když se bestie už chytla a udržela motor v behu a nic necvakalo tak jsem jel řadove 20km a pak zhasl motor a přišel znovu do dvou minut a naskočila jakoby se nechumelilo a nic nedělo..zatepla.. nasledujici den znova zastudena chytla vpohodě jela otáčky tak 1200 a jakmile se motor ohřál a chtely točky klesnout na 900 tak to zdechlo a od ty doby už jen cvakání relé a točení motorem a nic.. :(( nemáte stím někdo obdobnou zkušenost? btw když procvákává to relé pod volantem nebo co to tam cvaká.. tak do toho blikají všecky kontrolky...v rytmu toho cvakajícího relé.. je možný že je nekde nejaký zkrat? či neco podobneho.. mám pocit že to vybijí baterii jak čert po chvilce točení motorem zhasl i počítač a vše a druhej den zas najednou šlo točit motorem znovu (samozřejme jen chvíli baterka už je vyštavená a stará).. díky moc za jakoukoliv pomoc, nápovědu cokoliv..

nahrál jsem to aj na video..

http://www.youtube.com/watch?v=ojffT08T93w

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nova bosch baterka a nic :( před chvili jsem ji tam namontoval pred natacenim motoru se to jen rozcvakalo rychleji a tocilo ostosest a nic.. jeste divnejsi je že jsem zkousel zda sviti svetla atk a to svitila zaradil jsem zpatecku a najednou zhasly vsecky kontrolky spadly i budiky... a pak kdyz sem zkousel znova natocit tak už ani budiky nešly a ani kontrolky krom kontrolky baterie se nerozsvitily.. :-(

Odkaz ke komentáři

jj už je to v cajku!! :) nakonec sem se dopátral přes podezřelé ticho v autě k relé palivové pumpy.. a vše šlape znovu jak hodinky :) ty padající budíky se zpátečkou atak to vše odeznelo asi jak předtím seply couvačky a při vyšším odberu proudu se to pres to blbý rele zkratovalo tak klekl počítač pokaždý..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...