skoda_felicia Vloženo 31. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2011 Zdravím. Potřeboval bych poradit ohledně autorádia. Poslední dobou mi blbne (nejedná se o originál). Zapnu a chvíli hraje, ale stačí zapnout blinkr nebo přepnout na dálkové světla a rádio se samovolně vypne a znova zapne, vypne, zapne. Nevěděl by někdo čím by to mohlo být? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Ahoj je možne, že při zapnutí dálkovách světel ti poklesne napěťí pod určitou hodnotu a radio se vypne.Je to kvuli startování třeba aby odlehčilo baterce.Problem bych hledal v baterii ( vem multimetr a proměř ji ).Pokud bude dobrá a také dobíjení v poádku tak bych hledal problem v kabelech od radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilks4 Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Pokud bude napětí na přívodech autorádia mezi 11-14 volty, musí fungovat, pokud vypíná, je chyba v autorádiu, pokud je napětí nižší, hledej v přívodech, konektorech, pojistkách auta (zoxidovaný spoj, špatně spojované dráty atd..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda_felicia Vloženo 2. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2011 Baterie je týden nová + alternátor také. Pak jedině ta kabeláž od rádia, případně ty pojistky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilks4 Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Slušně vychované autorádio funguje mezi 11-15 volty bez problémů, pokud je napětí na něm v tomto rozmezí a vypíná, je chyba v něm (pracoval jsem jako servisák elektroniky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djurasko Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 (editace) čaute borci, vyriešili ste tento problém? ja mám podobný... rádio po otočení klúčikom sa zapne, akonáhle sa pohnem z miesta (je jedno či cúvam, alebo idem dopredu), rádio sa vypne... nejaké rady? (auto opel astra g 2002, rádio pioneer) Editováno: 11. Květen 2020, autor: djurasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.