Publikováno Srpen 31, 201114 r Zdravím. Potřeboval bych poradit ohledně autorádia. Poslední dobou mi blbne (nejedná se o originál). Zapnu a chvíli hraje, ale stačí zapnout blinkr nebo přepnout na dálkové světla a rádio se samovolně vypne a znova zapne, vypne, zapne. Nevěděl by někdo čím by to mohlo být? Díky.
Září 2, 201114 r Ahoj je možne, že při zapnutí dálkovách světel ti poklesne napěťí pod určitou hodnotu a radio se vypne.Je to kvuli startování třeba aby odlehčilo baterce.Problem bych hledal v baterii ( vem multimetr a proměř ji ).Pokud bude dobrá a také dobíjení v poádku tak bych hledal problem v kabelech od radia.
Září 2, 201114 r Pokud bude napětí na přívodech autorádia mezi 11-14 volty, musí fungovat, pokud vypíná, je chyba v autorádiu, pokud je napětí nižší, hledej v přívodech, konektorech, pojistkách auta (zoxidovaný spoj, špatně spojované dráty atd..)
Září 2, 201114 r Autor Baterie je týden nová + alternátor také. Pak jedině ta kabeláž od rádia, případně ty pojistky.
Září 3, 201114 r Slušně vychované autorádio funguje mezi 11-15 volty bez problémů, pokud je napětí na něm v tomto rozmezí a vypíná, je chyba v něm (pracoval jsem jako servisák elektroniky)
Květen 11, 20205 r čaute borci, vyriešili ste tento problém? ja mám podobný... rádio po otočení klúčikom sa zapne, akonáhle sa pohnem z miesta (je jedno či cúvam, alebo idem dopredu), rádio sa vypne... nejaké rady? (auto opel astra g 2002, rádio pioneer) Upraveno Květen 11, 20205 r od djurasko
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.