Publikováno Červenec 20, 200619 r nazdarek panove, jen se chci zeptat, jestli jdou prední sterace z OII na OI bez uprav, nebo se musi neco predelat?
Červenec 20, 200619 r Nemusí, mám je taky. Máš na mysli Aerotwin, ty se tam montují, stačí aby jsi zašel do servisu, já si koupil od Bosche a pouze jsem je nasadil, nic víc, jsou dobré, takže se začali dělat na většinu aut.
Červenec 20, 200619 r Nemusí, mám je taky. Máš na mysli Aerotwin, ty se tam montují, stačí aby jsi zašel do servisu, já si koupil od Bosche a pouze jsem je nasadil, nic víc, jsou dobré, takže se začali dělat na většinu aut. Jenže Aerotwiny se dělají přímo na OI. Pochybuju, že nabastlíš stěrače z OII na OI!
Červenec 20, 200619 r Autor zkousel to nekdo, ze to jde slozite? jen se ptam, nejsem 100pro rozhodnutej,ze to tam musi byt. ok
Červenec 21, 200619 r Ja jsem daval daval Aerotwiny z O II na starou a jedno ramínko (od řidiče pravé)chce mirně narovnat, jinak perfektně sedi.
Červenec 21, 200619 r Autor Ja jsem daval daval Aerotwiny z O II na starou a jedno ramínko (od řidiče pravé)chce mirně narovnat, jinak perfektně sedi. diky za drahocenou radu
Červenec 21, 200619 r Autor a nevim proc porad zakladate nove tema kdyz tady jsou puvodni toto tema jsem nikde nenasel. pokud tu uz nekde je tak se oml.
Červenec 30, 200619 r Je blbost měnit celá remena, stačí stírače a uvdíte tu změnu, to se nedá srovnat. A taky nejsou vidět za sklem, jen dva malinko vystouplé uchyty Aerotwinu. Jen by to chtělo víc lidí, aby si je kupovalo. Aby už nebyl důvod je krást.
Červenec 30, 200619 r Já vím, nebudeš první a ani poslední. Taky jsem pořád kupoval obyč, jenže neměli přítlak a to je při rychlosti nad 100km/h problém. Stírátka se zvedají a já zuřím jak pes. Tak jsem šel do těhle, zatím klid na duši, ale každý večer se modlím.
Červenec 30, 200619 r Jde to tam i celými rameny jen se musí přehodit pravé rameno za levé stěrače nechat tak jsou dlouhý krátký a je bez problémů zítra to nafotím mám to na své koktě..
Červenec 30, 200619 r Autor Tak panove,mam je tam a padnou tam jak pr... na hrnec. trochu staci narovnat ten u spolujezdce a jinak zadne upravy.
Srpen 9, 200619 r jinak pasujou tam úplně bez problémů ramena i lišty z Golfa 4, od roku 2003 se tam dávali aera
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.