mudra Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 nazdarek panove, jen se chci zeptat, jestli jdou prední sterace z OII na OI bez uprav, nebo se musi neco predelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Nemusí, mám je taky. Máš na mysli Aerotwin, ty se tam montují, stačí aby jsi zašel do servisu, já si koupil od Bosche a pouze jsem je nasadil, nic víc, jsou dobré, takže se začali dělat na většinu aut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Nemusí, mám je taky. Máš na mysli Aerotwin, ty se tam montují, stačí aby jsi zašel do servisu, já si koupil od Bosche a pouze jsem je nasadil, nic víc, jsou dobré, takže se začali dělat na většinu aut. Jenže Aerotwiny se dělají přímo na OI. Pochybuju, že nabastlíš stěrače z OII na OI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 jde mi o celá ramena. jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Já jsem ramena nechal, takže to ti asi neporadím. Proč chceš měnit i ramena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 http://www.luja.cz/index.php?id=002002021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Přesně takhle je to jednuduchý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 kamos je nekde sehnal ,tak proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Já jenom nechápu důvod, proč to dělat složitě, ale jak chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 zkousel to nekdo, ze to jde slozite? jen se ptam, nejsem 100pro rozhodnutej,ze to tam musi byt. ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agamemnon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ja jsem daval daval Aerotwiny z O II na starou a jedno ramínko (od řidiče pravé)chce mirně narovnat, jinak perfektně sedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 jdou na aerotwinech měnit gumičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 jdou na aerotwinech měnit gumičky? Bosch - ano Valeo - ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 a nevim proc porad zakladate nove tema kdyz tady jsou puvodni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ja jsem daval daval Aerotwiny z O II na starou a jedno ramínko (od řidiče pravé)chce mirně narovnat, jinak perfektně sedi. diky za drahocenou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 a nevim proc porad zakladate nove tema kdyz tady jsou puvodni toto tema jsem nikde nenasel. pokud tu uz nekde je tak se oml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Tak jak mudro, už jsi je tam dal? Jak jsi dopadl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Je blbost měnit celá remena, stačí stírače a uvdíte tu změnu, to se nedá srovnat. A taky nejsou vidět za sklem, jen dva malinko vystouplé uchyty Aerotwinu. Jen by to chtělo víc lidí, aby si je kupovalo. Aby už nebyl důvod je krást. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Právě proto že mi je ukradli chci vyměnit ramínka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Já vím, nebudeš první a ani poslední. Taky jsem pořád kupoval obyč, jenže neměli přítlak a to je při rychlosti nad 100km/h problém. Stírátka se zvedají a já zuřím jak pes. Tak jsem šel do těhle, zatím klid na duši, ale každý večer se modlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Jde to tam i celými rameny jen se musí přehodit pravé rameno za levé stěrače nechat tak jsou dlouhý krátký a je bez problémů zítra to nafotím mám to na své koktě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Super, to bys byl moc hodný s těmi fotkami.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 30. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Tak panove,mam je tam a padnou tam jak pr... na hrnec. trochu staci narovnat ten u spolujezdce a jinak zadne upravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 Tady je to foto omlouvám se za zpoždění bylo volno a flákarna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huml Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 jinak pasujou tam úplně bez problémů ramena i lišty z Golfa 4, od roku 2003 se tam dávali aera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.