Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nemohl byste někdo vyfotit hlavně ten spolujezdcův?

A nemáte někdo tip, kde koupit komplet ramena i stěrače za lepší cenu? Jen nové, u starých není jistota....

• 2 roky později...

hojte lidi. zajímaly by mě zkušenosti s předníma stěračema z OII popř. nějaký další typy jaký stěrače na OI (aerotwiny - SII,G4,... ) a jak moc se musí upravit.

Upraveno od Kubiik

ja mam z O2 a perfektni ale musis aj raminka ale nereknu ti z ceho,ja to mam z golfa

z golfa máš ramínka nebo stírací lišty?

Co sedi na octu presne je z Golfa 4- novejsi modely a z O2 taky, jen se musi sterac u spolujezce krapek prihnout. Golf stejna delka steracu ( 530 + 480) a O2 ( 600 + 480)

Já mám už přes rok Bosch AeroTwin, kupováno zde od Svanca, a naprostá spokojenost, stírají výborně ...

Minuly tyden jsem koupil Aerotwin na Octavii I.... stiraji nadherne,nejak sem tomu nechtel ani verit:-)

mam octu rok 99 takze delka delsiho je 530 a kratsi 480mm ?? chtel bych ty sterace jak je to jenom ta lista, jsou to ty aerotwin? a kdyz si je objednam tak se to pak jen precvakne, nebo je to nejak komplikovanejsi ??

Jojo, to jsou AeroTwiny a stačí je pouze přecvaknout, teda alespoň já u těch od Bosche sem to tak měl ...

já mám taky od škodovky aerotwiny, ale myslel sem jako kdo máte jiný stěrače, než jenom vyměněný stírací lišty. myslel sem celý stěrače (ramínky+lišty)...

Já jsem dopasoval komplet stěrače z O2 a jsou super ,posuďte jestli to jde :palec2:

post-2976-1228550688_thumb.jpg post-2976-1228550651_thumb.jpg

a jdou ty stěrače zvednout (odklopit od skla)? a jakým způsobem si ohýbal to ramínko u spolujezdce?

Ramínko od spolujezdce jsem narovnal za pomoci světáku a hrubé síly, a pokud jde o odklopení stěračů tak s tím není žádný problém. :palec2: Stěrače fachčí lepe než původní .

no asi se do toho po zimě pustím. napřed bude ale velký pravý zrcátko a trippling... a nepopraskala na tom ramínku barva?

Valeo za litřík. Krásnej čistej rychlej stěr lol

jak již sem psal výše. aera mám, ale moc se mi to nelíbí a tak chci něco jinýho...

• 5 let později...

Podle fotek to vypadá, že při použití stěračů z OII nejde spolujezdcův zvednout? Mám je doma taky, je to tedy takto? Delší rameno spolujezdec, kratší rameno řidič. Stírací lišty: 480mm (stejné jako u OI) spolujezdec a řidič 600mm (origo 530mm) necháváte dlouhý z OII nebo dáváte z OI 530mm? Co jsem to jen tak zkusil, tak řidičův, když nechám delší (600mm) tak jezdí cca 1cm přes sloupek a spolujezdcův nejde zvednout...

• 2 měsíce později...

u spolujezdce se trochu přihne nahoru a i u řidiče sedí, jde to i bez narážení do sloupku nebo gumového lemu dole, ale je to ťip-ťop. Měl jsem už měněná táhla a tam to sedlo bez problémů, ale jedno se protáčelo tak jsem je vyměnil - a najednou velkej problém to seřídit, upozorňuju, že vliv má i velikost úhlu toho čepu, co je na něm nasazené rameno, ke sklu - "seřizoval" jsem lehkým přihnutím plechu, ke kterému je mechanizmus táhla přišroubovaný.

• 2 roky později...

Měl bych dotaz. Mám to už docela dlouho vyměněné. Ale zatuhli mě stěrače a při čištění jsem to rozlomil. Jelikož jsem to sháněl docela narychlo, tak jsem sehnal jen z golfa IV. Je tedy možné, že golf má delší cyklus stírání??? Dole to mám vyštelované ke gumě a nahoře mě to přelézá o cca dva cm.

post-33253-0-19432000-1468689935_thumb.j

Upraveno od laky911

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.