Srpen 10, 200619 r Nemohl byste někdo vyfotit hlavně ten spolujezdcův? A nemáte někdo tip, kde koupit komplet ramena i stěrače za lepší cenu? Jen nové, u starých není jistota....
Prosinec 3, 200816 r hojte lidi. zajímaly by mě zkušenosti s předníma stěračema z OII popř. nějaký další typy jaký stěrače na OI (aerotwiny - SII,G4,... ) a jak moc se musí upravit. Upraveno Prosinec 3, 200816 r od Kubiik
Prosinec 3, 200816 r ja mam z O2 a perfektni ale musis aj raminka ale nereknu ti z ceho,ja to mam z golfa
Prosinec 3, 200816 r Co sedi na octu presne je z Golfa 4- novejsi modely a z O2 taky, jen se musi sterac u spolujezce krapek prihnout. Golf stejna delka steracu ( 530 + 480) a O2 ( 600 + 480)
Prosinec 3, 200816 r Ja mam na O1 tieto http://olejposta.sk/r_1666.html vodicou 530mm+spolujazdec 480mm netreba nic upravovat. Len nahodit a jazdit. :) :p
Prosinec 3, 200816 r Já mám už přes rok Bosch AeroTwin, kupováno zde od Svanca, a naprostá spokojenost, stírají výborně ...
Prosinec 4, 200816 r Minuly tyden jsem koupil Aerotwin na Octavii I.... stiraji nadherne,nejak sem tomu nechtel ani verit:-)
Prosinec 4, 200816 r mam octu rok 99 takze delka delsiho je 530 a kratsi 480mm ?? chtel bych ty sterace jak je to jenom ta lista, jsou to ty aerotwin? a kdyz si je objednam tak se to pak jen precvakne, nebo je to nejak komplikovanejsi ??
Prosinec 4, 200816 r Jojo, to jsou AeroTwiny a stačí je pouze přecvaknout, teda alespoň já u těch od Bosche sem to tak měl ...
Prosinec 4, 200816 r já mám taky od škodovky aerotwiny, ale myslel sem jako kdo máte jiný stěrače, než jenom vyměněný stírací lišty. myslel sem celý stěrače (ramínky+lišty)...
Prosinec 4, 200816 r Aj tu su Aerotwiny : http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3861
Prosinec 6, 200816 r a jdou ty stěrače zvednout (odklopit od skla)? a jakým způsobem si ohýbal to ramínko u spolujezdce?
Prosinec 7, 200816 r Ramínko od spolujezdce jsem narovnal za pomoci světáku a hrubé síly, a pokud jde o odklopení stěračů tak s tím není žádný problém. Stěrače fachčí lepe než původní .
Prosinec 7, 200816 r no asi se do toho po zimě pustím. napřed bude ale velký pravý zrcátko a trippling... a nepopraskala na tom ramínku barva?
Prosinec 8, 200816 r jak již sem psal výše. aera mám, ale moc se mi to nelíbí a tak chci něco jinýho...
Duben 9, 201411 r Podle fotek to vypadá, že při použití stěračů z OII nejde spolujezdcův zvednout? Mám je doma taky, je to tedy takto? Delší rameno spolujezdec, kratší rameno řidič. Stírací lišty: 480mm (stejné jako u OI) spolujezdec a řidič 600mm (origo 530mm) necháváte dlouhý z OII nebo dáváte z OI 530mm? Co jsem to jen tak zkusil, tak řidičův, když nechám delší (600mm) tak jezdí cca 1cm přes sloupek a spolujezdcův nejde zvednout...
Červen 23, 201411 r u spolujezdce se trochu přihne nahoru a i u řidiče sedí, jde to i bez narážení do sloupku nebo gumového lemu dole, ale je to ťip-ťop. Měl jsem už měněná táhla a tam to sedlo bez problémů, ale jedno se protáčelo tak jsem je vyměnil - a najednou velkej problém to seřídit, upozorňuju, že vliv má i velikost úhlu toho čepu, co je na něm nasazené rameno, ke sklu - "seřizoval" jsem lehkým přihnutím plechu, ke kterému je mechanizmus táhla přišroubovaný.
Červenec 16, 20169 r Měl bych dotaz. Mám to už docela dlouho vyměněné. Ale zatuhli mě stěrače a při čištění jsem to rozlomil. Jelikož jsem to sháněl docela narychlo, tak jsem sehnal jen z golfa IV. Je tedy možné, že golf má delší cyklus stírání??? Dole to mám vyštelované ke gumě a nahoře mě to přelézá o cca dva cm. Upraveno Červenec 16, 20169 r od laky911
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.