capo Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Nemohl byste někdo vyfotit hlavně ten spolujezdcův? A nemáte někdo tip, kde koupit komplet ramena i stěrače za lepší cenu? Jen nové, u starých není jistota.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 (editace) hojte lidi. zajímaly by mě zkušenosti s předníma stěračema z OII popř. nějaký další typy jaký stěrače na OI (aerotwiny - SII,G4,... ) a jak moc se musí upravit. Editováno: 3. Prosinec 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 ja mam z O2 a perfektni ale musis aj raminka ale nereknu ti z ceho,ja to mam z golfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 z golfa máš ramínka nebo stírací lišty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Co sedi na octu presne je z Golfa 4- novejsi modely a z O2 taky, jen se musi sterac u spolujezce krapek prihnout. Golf stejna delka steracu ( 530 + 480) a O2 ( 600 + 480) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Ja mam na O1 tieto http://olejposta.sk/r_1666.html vodicou 530mm+spolujazdec 480mm netreba nic upravovat. Len nahodit a jazdit. :) :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Já mám už přes rok Bosch AeroTwin, kupováno zde od Svanca, a naprostá spokojenost, stírají výborně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Minuly tyden jsem koupil Aerotwin na Octavii I.... stiraji nadherne,nejak sem tomu nechtel ani verit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 mam octu rok 99 takze delka delsiho je 530 a kratsi 480mm ?? chtel bych ty sterace jak je to jenom ta lista, jsou to ty aerotwin? a kdyz si je objednam tak se to pak jen precvakne, nebo je to nejak komplikovanejsi ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Jojo, to jsou AeroTwiny a stačí je pouze přecvaknout, teda alespoň já u těch od Bosche sem to tak měl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 já mám taky od škodovky aerotwiny, ale myslel sem jako kdo máte jiný stěrače, než jenom vyměněný stírací lišty. myslel sem celý stěrače (ramínky+lišty)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Aj tu su Aerotwiny : http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=3861 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Já jsem dopasoval komplet stěrače z O2 a jsou super ,posuďte jestli to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 a jdou ty stěrače zvednout (odklopit od skla)? a jakým způsobem si ohýbal to ramínko u spolujezdce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Ramínko od spolujezdce jsem narovnal za pomoci světáku a hrubé síly, a pokud jde o odklopení stěračů tak s tím není žádný problém. Stěrače fachčí lepe než původní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 no asi se do toho po zimě pustím. napřed bude ale velký pravý zrcátko a trippling... a nepopraskala na tom ramínku barva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Valeo za litřík. Krásnej čistej rychlej stěr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 jak již sem psal výše. aera mám, ale moc se mi to nelíbí a tak chci něco jinýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Podle fotek to vypadá, že při použití stěračů z OII nejde spolujezdcův zvednout? Mám je doma taky, je to tedy takto? Delší rameno spolujezdec, kratší rameno řidič. Stírací lišty: 480mm (stejné jako u OI) spolujezdec a řidič 600mm (origo 530mm) necháváte dlouhý z OII nebo dáváte z OI 530mm? Co jsem to jen tak zkusil, tak řidičův, když nechám delší (600mm) tak jezdí cca 1cm přes sloupek a spolujezdcův nejde zvednout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 u spolujezdce se trochu přihne nahoru a i u řidiče sedí, jde to i bez narážení do sloupku nebo gumového lemu dole, ale je to ťip-ťop. Měl jsem už měněná táhla a tam to sedlo bez problémů, ale jedno se protáčelo tak jsem je vyměnil - a najednou velkej problém to seřídit, upozorňuju, že vliv má i velikost úhlu toho čepu, co je na něm nasazené rameno, ke sklu - "seřizoval" jsem lehkým přihnutím plechu, ke kterému je mechanizmus táhla přišroubovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 (editace) Měl bych dotaz. Mám to už docela dlouho vyměněné. Ale zatuhli mě stěrače a při čištění jsem to rozlomil. Jelikož jsem to sháněl docela narychlo, tak jsem sehnal jen z golfa IV. Je tedy možné, že golf má delší cyklus stírání??? Dole to mám vyštelované ke gumě a nahoře mě to přelézá o cca dva cm. Editováno: 16. Červenec 2016, autor: laky911 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.