kulik Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Zdravím, mám dotaz, Škoda Octavia I 1,9 TDi 81 kw, asi před týdnem mi začalo něco cvakat v palubní desce, vždy když použiji blinkr, tak po minutě co jsem přestal ukazovat, pak se i během jízdy bez použití směrovek, jde to jako by od spínače nouzových světel, dnes ráno cca po 3 minutách jízdy se na displeji rozblikala kontrolka žhavení a nápis motor do servisu, když vypnu motor a nastartuji hláška zmizí a zase cca po 3 minutách se ukáže, nevíte někdo zda to může mít souvislost a odešlo ,,jen,, nějaké relátko. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 v prvom rade vymeň ten spínač varovných svetiel..(v horšom prípade to môže robiť páčka prepínača smeroviek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 DIAGNOSTIKA, Kontrolka zhavenia svojim blikanim signalizuje az 7 poruch v systeme. HLEDEJ tema tu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulik Vloženo 3. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Dík za radu, teď jsem se vrátil od auta a nesvítí brzdová světla po bocích, horní brzdové světlo svítí, pořád i když jsou světla vypnutá, pojistka je OK, tak to bude asi opravdu nějaký spínač, zkusím jít od těch var. světel, a půjdu směr relátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 brzdovy svetla je spinac na brzdovem pedalu - ten signalizuje kontrolka zhaveni cvakani v palubce dela prerusovac blinkru, ale problem je v pacce u volantu, vycistit kontakty (vevnitr) a bude zase klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulik Vloženo 5. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Zdravím všechny, tak auto už je opraveno, podle popisu to sedělo přesně, jen jsem musel reklamovat nový origo spínač brzd, který jsem koupil, protože když jsem ho namontoval, tak ten zase udělal to, že světla svítila pořád, teď už je tam funkční , kontrolka nebliká, nic displej nezobrazuje, je to OK děkuji všem rady byly užitečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda16 Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 brzdovy svetla je spinac na brzdovem pedalu - ten signalizuje kontrolka zhaveni cvakani v palubce dela prerusovac blinkru, ale problem je v pacce u volantu, vycistit kontakty (vevnitr) a bude zase klid zdravim, dneska se mi taky objevilo to cvakani v palubce, jakym zpusoben se daji vycistit ty kontakty na pacce u volantu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 měl jsem též problém s "cvakáním" v palubovce, tedy pokud to "cvakání" je stejný zvuk jako při zapnutém blinkru... Problém byl v páčce ukazatele směru jízdy (tedy blinkry). Použil jsem starý dobrý Kontox (již se nevyrábí). Lze jakoukoliv náhradu na čištění elektrických kontaktů. Bez rozdělávání volantu jsem nastříkal přes trubičku do míst kontaktů, párkrát s citem pohýbal páčkou nahoru a dolů a světe div se, už přes půl roku vše funguje jak má.... Problém způsobuje opotřebení měděných spojů při pohybu páčkou, měděný prach pak způsobí zkrat a začne "cvakat" relé pod výstražnými blinkry.... směrová světla se nerozsvěcí, ale pro řidiče je to dost nepříjemný pocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wire Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) ahojte mohlo by to robit aj so stieračami,keď sa vrati do vychodiskovej polohy niekedy cvakne v pristrojovke 2-3 krat.čim to je diky Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: wire Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.