HujerPH Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Ahoj, dají se někde sehnat aktuální mapy na navigaci nexus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 2. Duben 2011 Sdílet Vloženo 2. Duben 2011 Ano, třeba tady: http://navigation.teleatlas.com/en/shop/skoda/blaupunkt-travelpilot-dx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindros12 Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Zdravim hledam mapy do navi. Nexus- mypy moh by mi někdo poradit nebo nak pomoct předem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Ja je porad shanel nakonec koupil od clena Milhausek vse super konecne po roce vyuzivam nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Jestli chceš tak ti přes sz pošlu odkaz na stažení map Poland and Czech Republic 2011-2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindros12 Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 (editace) Jo to bych byl moc rad kdyby jsi mi poslal ten odkaz. Ajeste bych potřeboval radu přes jaky vypalovaci program bych to mel vypalit předem dik Editováno: 4. Září 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.K Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 At se nezakládá nové téma tak to picnu sem...sháním mapy do navigačky Cruise, mám jen německé CD.Nevěděl by někdo?Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaft2 Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 (editace) Zdravím všechny, řešíte neřešitelný problém kde sehnat mapu a "zprovoznit" v mechanice tak, aby fungovala v Nexus DX? Taky jsem měl ten problém a už jsem měl strach, že je problém v navi když přestalo fungovat i původně funkční CD, ale těmto problémům a hláškám nekompatibilní CD apod. už je u mě (zdá se) konec ... Pokud máte zájem o ČR/PL 2010-2011 a hlavní tahy Evropy 2010-2011, které jsem si zrovna vyzkoušel a asi na desátý pokus výroby (světe div se) funguje, pište OZ ... Praha a okolí ... nejsem ten kdo na tom chce vydělávat ... Editováno: 11. Září 2011, autor: shaft2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyspk Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Teleatlas DX Poland & Czech Republic 2011-2012 Třeba se to někomu bude hodit.. http://www.ipmart-forum.pl/showthread.php?t=78587 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukony Vloženo 11. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2011 Zdravím. Jsem z Ostravy a řeším stejný problém. Koupil jsem Octavii s MFD2 Nexus, ale bez navigačních CD. Poradíš jak to CD zapsat tak, aby ho Nexus neodmítnul? prosím kontakt na lukon@email.cz Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 normálně jsem pálil v Clone CD a bez problémů - je potřeba lepší CD - Kodak Gold, Verbatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) Tak jsem psal Shaft2 SZ a nic, Karle21, jsi schopen mi to za uplatu vypálit? Děkuji Jo a zkoušel jsem ze svého Supa mapy vyndané z DX obyč a nevzalo mi je to, tak asi budou jiné. Editováno: 21. Listopad 2011, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Pokud pojedete kolem Prostějova mohu nabídnout. Neposílám raději vyzkouším jestli funguje jestli enní problém v navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 (editace) Vaša, dej cenu .. já z Mariánských Lázní přes Prostějov pojedu v neděli 4.12 dopoledne a v pondělí 5.12 odpoledne zpět, tak se můžem domluvit, pošli mi SZ ... ale pojedu svým Supem. Děkuji za SZ Vaša a Milhausek Editováno: 28. Listopad 2011, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Zdravím všechny lidi Sháním mapy do navigace nexus MFD2, nevím už kde to sehnat, nikdo neodepisuje poradíte mi nekdo ? nebo za nějakou rozumnou cenu dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 Ahoj poradíš mi kde ty mapy mužu stahnout dík W.franta@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 mapy mám, více přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 taky shaním mapy do MFD2, mam zatím smulu potřeboval bych to nejdřív vyzkoušet jestly to bude fungovat jsem z Ostravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 CD nebo DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Nevím jestly cd nebo dvd, je to nexus MFD2, koupil jsem to bez map tak sam nevím co tam vlastně patří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 takže škoda nexus? není to VW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 mam ješte jeden problem koupil jsem orginal cd měnič do tourana a neumím to zprovoznit, zapojil jsem to a nic cd měnič svítí ale neukaže se na radiu že tam je 6cd tak nevím jestly se to nema nejak sparovat nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 nakodovat by se to mělo, ale i tak by to mělo hrát.. máš tam cd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.