Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, dají se někde sehnat aktuální mapy na navigaci nexus?

• 5 měsíců později...

Zdravim hledam mapy do navi. Nexus- mypy moh by mi někdo poradit nebo nak pomoct předem diky

Ja je porad shanel nakonec koupil od clena Milhausek vse super :palec2: konecne po roce vyuzivam nexus

Jestli chceš tak ti přes sz pošlu odkaz na stažení map Poland and Czech Republic 2011-2012

Jo to bych byl moc rad kdyby jsi mi poslal ten odkaz. Ajeste bych potřeboval radu přes jaky vypalovaci program bych to mel vypalit předem dik

Upraveno od Luďa
Necituj předchozí příspěvky

At se nezakládá nové téma tak to picnu sem...sháním mapy do navigačky Cruise, mám jen německé CD.Nevěděl by někdo?Moc děkuji

Zdravím všechny, řešíte neřešitelný problém kde sehnat mapu a "zprovoznit" v mechanice tak, aby fungovala v Nexus DX? Taky jsem měl ten problém a už jsem měl strach, že je problém v navi když přestalo fungovat i původně funkční CD, ale těmto problémům a hláškám nekompatibilní CD apod. už je u mě (zdá se) konec ... Pokud máte zájem o ČR/PL 2010-2011 a hlavní tahy Evropy 2010-2011, které jsem si zrovna vyzkoušel a asi na desátý pokus výroby (světe div se) funguje, pište OZ ... Praha a okolí ... nejsem ten kdo na tom chce vydělávat ...

Upraveno od shaft2

• 2 týdny později...
  • 1 měsíc později...

Zdravím.

Jsem z Ostravy a řeším stejný problém.

Koupil jsem Octavii s MFD2 Nexus, ale bez navigačních CD.

Poradíš jak to CD zapsat tak, aby ho Nexus neodmítnul?

prosím kontakt na lukon@email.cz

Díky :-)

normálně jsem pálil v Clone CD a bez problémů - je potřeba lepší CD - Kodak Gold, Verbatim

• 2 týdny později...

Tak jsem psal Shaft2 SZ a nic, Karle21, jsi schopen mi to za uplatu vypálit?

Děkuji

Jo a zkoušel jsem ze svého Supa mapy vyndané z DX obyč a nevzalo mi je to, tak asi budou jiné.

Upraveno od JohanJFV

Pokud pojedete kolem Prostějova mohu nabídnout. Neposílám raději vyzkouším jestli funguje jestli enní problém v navi.

Vaša, dej cenu .. já z Mariánských Lázní přes Prostějov pojedu v neděli 4.12 dopoledne a v pondělí 5.12 odpoledne zpět, tak se můžem domluvit, pošli mi SZ ... ale pojedu svým Supem.

Děkuji za SZ Vaša a Milhausek

Upraveno od JohanJFV

ok

Zdravím všechny lidi Sháním mapy do navigace nexus MFD2, nevím už kde to sehnat, nikdo neodepisuje poradíte mi nekdo ? nebo za nějakou rozumnou cenu dík.

mapy mám, více přes SZ

taky shaním mapy do MFD2, mam zatím smulu potřeboval bych to nejdřív vyzkoušet jestly to bude fungovat jsem z Ostravy

CD nebo DVD?

Nevím jestly cd nebo dvd, je to nexus MFD2, koupil jsem to bez map tak sam nevím co tam vlastně patří.

takže škoda nexus? není to VW?

jo

mam ješte jeden problem koupil jsem orginal cd měnič do tourana a neumím to zprovoznit, zapojil jsem to a nic cd měnič svítí ale neukaže se na radiu že tam je 6cd tak nevím jestly se to nema nejak sparovat nebo co

nakodovat by se to mělo, ale i tak by to mělo hrát.. máš tam cd?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.