3555 Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Mám všechny mapy DX 2013 celé evropy včetně flash CD na češtinu. Funkční samozřejmě i na nexus.Tak kdyby s tím chtěl někdo pomoci obraťte se po mailu danielmatyas@volny.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Outlaws Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Zdravím. Jsem z Ostravy a řeším stejný problém. Koupil jsem Octavii s MFD2 Nexus, ale bez navigačních CD. Poradíš jak to CD zapsat tak, aby ho Nexus neodmítnul? prosím kontakt na lukon@email.cz Díky :-) Nezáleží na cd ale na vypalovací mechanice.Musíš jít cestou pokusů a omylů tak jako všichni co jim to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajak Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 (editace) tak už mám otestováno v autě nové mapy BLAUPUNKT DX POLAND-CZECH REPUBLIC 2012-2013 kdo má zájem pošlu odkaz na stažení rad bych jestli mužeš poslat.. ajak600@seznam.cz EDIT: jestli bys mohl poslat odkaz diky tintana@seznam.cz Editováno: 1. Březen 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaja55 Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Ahoj. znamý si koupil Octavii r.v.2007 a má tam Nexuse. Jenomže k tomu nedostal žádné CD a když zapne navigaci, tak to po něm chce navigační CD. Můžete mi prosím někdo poradit popřípadě poslat nějaké odkazy na stažení. Budu moc rád. Děkuji a mějte te se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liner Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 (editace) Moh bych poprosit o linky na mapy? Případně doporučení nějakýho média?.) Díky Editováno: 11. Květen 2013, autor: Liner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3555 Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Mám všechny mapy DX 2013 celé evropy včetně flash CD na češtinu. Funkční samozřejmě i na nexus.Tak kdyby s tím chtěl někdo pomoci obraťte se po mailu danielmatyas@volny.cz Mapy DX jsem upgr. na rok 2014, čr+pl, německo, hl.tahy evropy, alpské státy, itálie, francie, benelux, španělsko portugalsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kowik Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Ahoj, můžu poprosit taky prosím o link na stažení navigace pro nexus dx? Pokud možno co nejnovejsi a cz a pl? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muf1 Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Zdravím taky shánim mapy do nexuse už rok ale zatím marně našel jsem jednoho z ostravy ten je ma, ale jak jsem mu napsal že bych si to od něho stáhnul za nějaky poplatek tak se namě vysral ani neodepisuje no nic skouším to dále snad nekoho najdu. můžete někdo poradit dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 dával jsem tady hodně odkazu no někdo mě naprášil a linky smáznul. pro některé je hodně špatně si to udělat musíš mít vypalovačku která má v sobě čipset renesas aby to mohlo vypálit pak program do PC CD clone nejmenší rychlost nastavit na pálení no jednodušší je koupit tohle a máš po starostech do smrti mohu jenom doporučit. už jenom z toho důvodu že panel je tablet který se vezmeš sebou a zůstane tam jenom radio takže pro zloděje je to bezcenná věc a netahá jich to ukrást podívejte se na odkaz šikovná věc Hodně Funkcí .Dodaní trvá trochu delší protože má hodně objednávek a nestíhá to všem zasílat . 100% spolehlivost. http://audio-video-tv.hyperinzerce.cz/autoradia/inzerat/8657054-autoradio-nabidka-praha-6/#.Uvx5smJ5OHM každý rok za mapy 5000kč 3roky 15000kč a to neříkám že to je jenom CD bez usb a hodně funkcí to nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 někdo z Ustecka kdo by sehnal mapu ČR do nexus? R.v. auta 11/2007 oct2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 22. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2014 (editace) jednoduše prostě stačí číst Škodovka je má za 5000kč kup si to nebo pak začni číst forum nebo tady jsi kup http://www.audiocom.cz/navigacni-software/skoda/ nebo tohle si kup a máš po starostech ten kluk je prostě dobrý a má dost dobré rádio za super cenu a bez starosti za te prachy to fakt stojí !!!!!!!!!!!!!!!! http://audio-video-tv.hyperinzerce.cz/autoradia/inzerat/8657054-autoradio-nabidka-praha-6/#.U85uL_l_uAV Editováno: 22. Červenec 2014, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vocsfa Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Zdravím všechny, po pár pokusech stahování a něco vypálení několika CD se vzdávám. Mám v autě (viz. příložené fotky) pokud vám to něco říká, může mi někdo poradit nebo sehnat poslední mapy do NAVI. Editováno: 5. Září 2021, autor: vocsfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vocsfa Vloženo 18. Únor 2015 Sdílet Vloženo 18. Únor 2015 Už mi psalo a volalo pár lidí. Jestli jsem něco sehnal. A ano sehnal mám a funguje. Dám sem návod a kde a jak co stáhnout a jakou použít vypalovačku, medium a program. Jen mi prosím dejte víc času. Mám moc práce a moc času mi na tohle nezbývá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista As Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Mapy DX jsem upgr. na rok 2014, čr+pl, německo, hl.tahy evropy, alpské státy, itálie, francie, benelux, španělsko portugalsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista As Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Zdravim shanim mapy na Nexus DX a vy je nabizite. Mel bych zajem. Prosim vic info na filip.pistej@seznam.cz Díky Pista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 tady si koupíš mapy jake jen chceš stačí číst forum a kliknou na odkazy http://www.audiocom.cz/navigacni-software/skoda/ napálené stojí 500kč + poštovné 150kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Už mi psalo a volalo pár lidí. Jestli jsem něco sehnal. A ano sehnal mám a funguje. Dám sem návod a kde a jak co stáhnout a jakou použít vypalovačku, medium a program. Jen mi prosím dejte víc času. Mám moc práce a moc času mi na tohle nezbývá :-) zapomněl jsi jakou musí mát vypalovačku aby to vypálily s čipsem renesas ne každá vypalovačka to umí a potom ještě jedna věc ten program je v zkušební verze pak se zablokuje a naposled návody a vše potřebný už jsem tady dával a někdo to nahlásil a smáznul to všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan petik Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Prosím mohli by ste mi poslat odkaz na stažení navigace email maxpetik@seznam.cz Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boumec Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Zdravím, mohl by mi někdo prosím poslat dokaz na stažení map ? (cz,de) na email Boumec227@gmail.com. Děkuji. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudli89 Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Zdravím, mohl by mi někdo poradit kde a jakým způsob stáhnout a vypálit české mapy do navigace NEXUS? Kudli@email.cz . Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 Poradi mi niekto kde stahnu mapy?Link by byl nej. Moooooooooooooc dekuju predem. Vypalit to dokážu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio1 Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Mohu Vás poprosit o návod a kde mohu stáhnout mapy pro Nexus? michal.mosner@seznam.cz Předem moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genik Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 (editace) Zsravim Chlapi. Mam O2 RS a v nem Nexuse, bohuzel ale bez CD mapy Ceske Republijy, pomuzete mi prosim kde sehnat? Diky moc a at to jezdi PS:martinvajdl@seznam.cz. Nebo klidne osobne, za nejaky peniz MB a okoli. Diky diky Editováno: 19. Duben 2017, autor: Genik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Titan333 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Zdravim. Ktera dobra duse mi posle link na stazeni a jak vypalit mapy na cd do navigace Nexus,dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.