Publikováno Červenec 21, 200619 r Dneska ráno při cestě do práce se mi hned po rozjezdu rozkmitala ručička tacho - po chvíli spadla, zas poskakovala - až když jsem přidal na těch 80 - 90 kmh, tak si dala říct a pak už byla v klidu. Napadlo mě, jestli není zasviněný nějaký čidlo pro snímání rychlosti - kde ho najít a dá se mechanicky očistit (třeba benzínem)? Popř. může to být i něčím jiným?
Červenec 22, 200619 r Ja mel ten samej problem a trapil jsem se s tim strasne dlouho,ale staci odendat krat nad volantem.Pak povolit dva torxy a pudiky odpojit a procistit kontakty a pak poradne zapojit zpet a o.k. Ja jsem teda musel vyndat a zpet nandat rucicky,aby mi to slo.Fakt je to des,ale ted uz je klidek...Jinak pred vypojenim BUDÍKŮ NEZAPOMEŇ ODPOJIT BATERKU-NEKDE JSEM CETL,ZE STACI VYNDAT KLICEK ZE ZAPALOVANI-NEKDE ZASE ODPOJIT BATERKU-TAK JSEM JI ODPOJIL.To je vse.
Červenec 24, 200619 r Autor Díky - zkusím to. Odkud to vůbec bere info od rychlosti? Je nějakej snímač na kole? Jak teď denně jezdím k vodě a parkuju na písku a na autě je to už hodně znát, tak si říkám, jestli by nepomohlo jen umýt podvozek...každopádně prubnu i ty kontakty na budíkách.
Červenec 24, 200619 r signal rychlosti se bere pokud mas ABS tak od snimacu u kol a posila to primo jednotka abs do panelu,pokud nemas abs tak je v prevodovce cidlo.
Červenec 26, 200619 r Díky - zkusím to. Odkud to vůbec bere info od rychlosti? Je nějakej snímač na kole? Jak teď denně jezdím k vodě a parkuju na písku a na autě je to už hodně znát, tak si říkám, jestli by nepomohlo jen umýt podvozek...každopádně prubnu i ty kontakty na budíkách. Pak dej vedet,jestli to pomohlo,nebo cim to bylo.
Červenec 27, 200619 r Autor Ještě jsem to nestih řešit - je to den ode dne horší - tacháč se dneska probral až po 10 km...dneska vytáhnu budíky a pročistím. ABS nemám - jsem rizí klasik:)
Červenec 27, 200619 r Dobre - doufam ze to vycisteni pomuze - vem to asi klasicky lihem - rozpousti aspon kalafunu.
Červenec 28, 200619 r Autor Tak jsem zjistil, že nestačí vyndat klíčky ze zapalování - zablokoval sem RJ:(
Červenec 28, 200619 r Autor Na VAGu to hlásí něco jako"nesprávná funce rychloměru" - údajně to bude vadný čidlo někde na převodovce...
Červenec 30, 200619 r Tak jsem zjistil, že nestačí vyndat klíčky ze zapalování - zablokoval sem RJ:( Ja to rikal....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.