kujon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Dneska ráno při cestě do práce se mi hned po rozjezdu rozkmitala ručička tacho - po chvíli spadla, zas poskakovala - až když jsem přidal na těch 80 - 90 kmh, tak si dala říct a pak už byla v klidu. Napadlo mě, jestli není zasviněný nějaký čidlo pro snímání rychlosti - kde ho najít a dá se mechanicky očistit (třeba benzínem)? Popř. může to být i něčím jiným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Ja mel ten samej problem a trapil jsem se s tim strasne dlouho,ale staci odendat krat nad volantem.Pak povolit dva torxy a pudiky odpojit a procistit kontakty a pak poradne zapojit zpet a o.k. Ja jsem teda musel vyndat a zpet nandat rucicky,aby mi to slo.Fakt je to des,ale ted uz je klidek...Jinak pred vypojenim BUDÍKŮ NEZAPOMEŇ ODPOJIT BATERKU-NEKDE JSEM CETL,ZE STACI VYNDAT KLICEK ZE ZAPALOVANI-NEKDE ZASE ODPOJIT BATERKU-TAK JSEM JI ODPOJIL.To je vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kujon Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Díky - zkusím to. Odkud to vůbec bere info od rychlosti? Je nějakej snímač na kole? Jak teď denně jezdím k vodě a parkuju na písku a na autě je to už hodně znát, tak si říkám, jestli by nepomohlo jen umýt podvozek...každopádně prubnu i ty kontakty na budíkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 signal rychlosti se bere pokud mas ABS tak od snimacu u kol a posila to primo jednotka abs do panelu,pokud nemas abs tak je v prevodovce cidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Díky - zkusím to. Odkud to vůbec bere info od rychlosti? Je nějakej snímač na kole? Jak teď denně jezdím k vodě a parkuju na písku a na autě je to už hodně znát, tak si říkám, jestli by nepomohlo jen umýt podvozek...každopádně prubnu i ty kontakty na budíkách. Pak dej vedet,jestli to pomohlo,nebo cim to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 taky budu rad vedet zda to pomohlo - me se pristroje palub. nechtelo cistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kujon Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Ještě jsem to nestih řešit - je to den ode dne horší - tacháč se dneska probral až po 10 km...dneska vytáhnu budíky a pročistím. ABS nemám - jsem rizí klasik:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Dobre - doufam ze to vycisteni pomuze - vem to asi klasicky lihem - rozpousti aspon kalafunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kujon Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Tak jsem zjistil, že nestačí vyndat klíčky ze zapalování - zablokoval sem RJ:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kujon Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Na VAGu to hlásí něco jako"nesprávná funce rychloměru" - údajně to bude vadný čidlo někde na převodovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Tak jsem zjistil, že nestačí vyndat klíčky ze zapalování - zablokoval sem RJ:( Ja to rikal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 kde je to cidlo na te prevodovce????? nikde ho nemuzu najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.