navaho123 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Nazdar. nevedeli by ste mi poradit, Cim by sa dali nahradit tie cierne zarazky, vyzera to ako nity, ktore su na bezpecnostnych pasoch? Brania aby sa ten cudlik zosmykol dole. mne v aute chybaju. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Dají se koupit ve škodovce, ale jen jao sada asi 10-ti kusů, jestli si dobře pamatuju. Nedávno jsem měnil pás, přešíval úchyt...tam šly rozcvaknout a zase složit, drželi, tak třeba zkus sehnat nějaký vystřelený pásy a použít to z nich. B-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 19. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2011 Kupoval jsem jeden kus normálně v mototechně, stál asi 5 kč.. jeden kus je s jehlou, druhý je klobouček.. musí se po přidělání do pásu zatavit aby držel.. takže nerozebíratelné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.