mikl Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Dezent T Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ronal R 41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ronal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Dezent :speccool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Jednoznacne Ronal R 41, mam je ted v 16" a maji luxusni lakovani HyperSilver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Tady mas doceladobry VTcko: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ale jeste lepsi, mohutnejsi jsou Ronal R 43 Videl jsem je na kokte v 18" a mazeec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Skoda ze se v CR neprodavaji R41 v tehle uprave: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 mrdicka GIV@Ronal R41 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Tady mas doceladobry VTcko: jj,znám ale díkes. Mohutný ráfky nemusím. Kdybych je dostal do TP tak nevybírám a volím MAK Matrix. Ty R 41 ve tmavým jsou fakt supr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ronal R41, nebo R43 - nejsou ale v tve zadosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Mně se teda líbí víc ty Dezenty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Dík za názory, je rozhodnuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Tady mas doceladobry VTcko: jj,znám ale díkes. Mohutný ráfky nemusím. Kdybych je dostal do TP tak nevybírám a volím MAK Matrix. Ty R 41 ve tmavým jsou fakt supr. Mak Matrix ??? jooooooo schvaluji !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prodávám sadu kdybys měl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Tady mas doceladobry VTcko: jj,znám ale díkes. Mohutný ráfky nemusím. Kdybych je dostal do TP tak nevybírám a volím MAK Matrix. Ty R 41 ve tmavým jsou fakt supr. Mak Matrix ??? jooooooo schvaluji !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prodávám sadu kdybys měl zájem Na stupnici Matrix 10 z 10,Dezent T 9 z 10,ale ty zapíšu do TP,to rozhodlo. Ty asi stejně prodáváš 5/112 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Tady mas doceladobry VTcko: jj,znám ale díkes. Mohutný ráfky nemusím. Kdybych je dostal do TP tak nevybírám a volím MAK Matrix. Ty R 41 ve tmavým jsou fakt supr. Mak Matrix ??? jooooooo schvaluji !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prodávám sadu kdybys měl zájem Na stupnici Matrix 10 z 10,Dezent T 9 z 10,ale ty zapíšu do TP,to rozhodlo. Ty asi stejně prodáváš 5/112 ne? JJ ja mam 5/112 Matrix jsou super ale trošku mi vadí jejich povrchvá úprava - není zrovna nejkvalitnější .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Dezent T Tak jsou zapsaný a jako Culda nedávno-chyba ouřady a JENOM rozměr 8x18" bez dalšího označení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 No a kde je nějaký pěkný foto z boku To je hrozný tohle, člověk tady nezapíše krásný 17" jen proto že to byrokracie neumí, a bojí se potom cajtů i pojišťovny, a panáček si zapíše 18" a ani nemrkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Máme u nás asi kliku na úředníky,sice postup tak jak by měl být neznají,ale alespoň nedělají naschvály.Je pravda,že asi poznal.že jsem na něj připravenej,když jsem před něj na stůl krom typového listu položil několik kilo dokumentů.Jenom překlad podmínek do češtiny má 325 stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Pěkné pane, pěkné.... _po__ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Máme u nás asi kliku na úředníky,sice postup tak jak by měl být neznají,ale alespoň nedělají naschvály.Je pravda,že asi poznal.že jsem na něj připravenej,když jsem před něj na stůl krom typového listu položil několik kilo dokumentů.Jenom překlad podmínek do češtiny má 325 stran. Hezky kola pane !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Pánové capo a MichaleF děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Máme u nás asi kliku na úředníky,sice postup tak jak by měl být neznají,ale alespoň nedělají naschvály.Je pravda,že asi poznal.že jsem na něj připravenej,když jsem před něj na stůl krom typového listu položil několik kilo dokumentů.Jenom překlad podmínek do češtiny má 325 stran. Vypada to jako auto, slusi mu to!!! Nejen kola! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Vypada to jako auto, slusi mu to!!! Nejen kola! Děkuji velmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Máme u nás asi kliku na úředníky,sice postup tak jak by měl být neznají,ale alespoň nedělají naschvály.Je pravda,že asi poznal.že jsem na něj připravenej,když jsem před něj na stůl krom typového listu položil několik kilo dokumentů.Jenom překlad podmínek do češtiny má 325 stran. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.