xkubik Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 (editace) Na mé OII TDI 77kw (2007) mám problém s klimou - ta sice běží, ale jen pravá polovina kabiny respektuje navolenou teplotu. Levá polovina pořád chladí! Měřil jsem to digitálním teploměrem. Když jsem dal teplotu na 18 , foukalo z obou výdechů 9° a když pak zvýšil teplotu na 28°, z pravého foukalo 19° , ale z levého 12! Za jízdy mi je prostě pořád zima Věděl by někdo poradit od čeho se odrazit? Zkoušel jsem tu klapku co je před spolujezdcem a ta funguje... Ještě malá poznámka - když dám na oba ovladače HI, topí obě strany.. Editováno: 14. Září 2011, autor: xkubik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czjunge Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 zkusil si tu michaci klapku co je vlevo dole??......jsou tam 2 nad sebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9999 Vloženo 25. Září 2011 Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Na mé OII TDI 77kw (2007) mám problém s klimou - ta sice běží, ale jen pravá polovina kabiny respektuje navolenou teplotu. Levá polovina pořád chladí! Měřil jsem to digitálním teploměrem. Když jsem dal teplotu na 18 , foukalo z obou výdechů 9° a když pak zvýšil teplotu na 28°, z pravého foukalo 19° , ale z levého 12! Za jízdy mi je prostě pořád zima Věděl by někdo poradit od čeho se odrazit? Zkoušel jsem tu klapku co je před spolujezdcem a ta funguje... Ještě malá poznámka - když dám na oba ovladače HI, topí obě strany.. Ahoj, mám to podobně a na stejném autě. Jen mi nepomůže HI, aby to topilo na obou půlkách. U řidiče mi to topí normálně a u spolujezdce můžu kroutit jeho knoflíkem jak chci, ale stejně stále fouká studený vzduch. U spolujezdce, vlevo vedle kastlíku by mělo být servo. Nemá to už někdo zmáknuté??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migen Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Tady se řeší podobná věc: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=149&t=170394 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumborasta Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Dobrý den, mám přesně ten stejný problém. Na "HI" to topí, jinak k řidiči ne. Na vagu nehlásí chybu, jen čidlo teploty levého výstupu ukazuje 88 stupňů C. Nevim však, jestli je problém v tom čidle a nebo v řídící jednotce. Neví někdo, kde bych to čidlo našel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czjunge Vloženo 19. leden 2012 Sdílet Vloženo 19. leden 2012 už to nekdo vyresil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.