xkubik Vloženo 13. Září 2011 Vloženo 13. Září 2011 (editace) Na mé OII TDI 77kw (2007) mám problém s klimou - ta sice běží, ale jen pravá polovina kabiny respektuje navolenou teplotu. Levá polovina pořád chladí! Měřil jsem to digitálním teploměrem. Když jsem dal teplotu na 18 , foukalo z obou výdechů 9° a když pak zvýšil teplotu na 28°, z pravého foukalo 19° , ale z levého 12! Za jízdy mi je prostě pořád zima Věděl by někdo poradit od čeho se odrazit? Zkoušel jsem tu klapku co je před spolujezdcem a ta funguje... Ještě malá poznámka - když dám na oba ovladače HI, topí obě strany.. Editováno: 14. Září 2011, autor: xkubik Citovat
czjunge Vloženo 21. Září 2011 Vloženo 21. Září 2011 zkusil si tu michaci klapku co je vlevo dole??......jsou tam 2 nad sebou... Citovat
Honza9999 Vloženo 25. Září 2011 Vloženo 25. Září 2011 Na mé OII TDI 77kw (2007) mám problém s klimou - ta sice běží, ale jen pravá polovina kabiny respektuje navolenou teplotu. Levá polovina pořád chladí! Měřil jsem to digitálním teploměrem. Když jsem dal teplotu na 18 , foukalo z obou výdechů 9° a když pak zvýšil teplotu na 28°, z pravého foukalo 19° , ale z levého 12! Za jízdy mi je prostě pořád zima Věděl by někdo poradit od čeho se odrazit? Zkoušel jsem tu klapku co je před spolujezdcem a ta funguje... Ještě malá poznámka - když dám na oba ovladače HI, topí obě strany.. Ahoj, mám to podobně a na stejném autě. Jen mi nepomůže HI, aby to topilo na obou půlkách. U řidiče mi to topí normálně a u spolujezdce můžu kroutit jeho knoflíkem jak chci, ale stejně stále fouká studený vzduch. U spolujezdce, vlevo vedle kastlíku by mělo být servo. Nemá to už někdo zmáknuté??? Citovat
Migen Vloženo 27. Září 2011 Vloženo 27. Září 2011 Tady se řeší podobná věc: http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=149&t=170394 Citovat
Jumborasta Vloženo 7. Listopad 2011 Vloženo 7. Listopad 2011 Dobrý den, mám přesně ten stejný problém. Na "HI" to topí, jinak k řidiči ne. Na vagu nehlásí chybu, jen čidlo teploty levého výstupu ukazuje 88 stupňů C. Nevim však, jestli je problém v tom čidle a nebo v řídící jednotce. Neví někdo, kde bych to čidlo našel? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.