Přejít na obsah

Zatvaranie okien

yohan333

Doporučené příspěvky

Jde to. prostě podržíš klíček několik vteřin v "zamikací" poloze a okýnka se ti zaavřou. Pokud to nejde, tak VAG a nastavit to.

Samozřejmě to pltí jen pro vokýnka v eletrice s origo instalací. Ne na nějakej jablotron a pod nebo nedej bože kličky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nepůjde... nakódovat jde jenom bez oken/2 okna/4 okna a v přizpůsobení akorát jestli mají zablikat blinkry při odemčení/zamčení popř. zamykání centrálu za jízdy a pak cosi s alarmem... dojezdy EE...

4 yohan: pokud podržíš klíč v zámku tak to pojede.. pokud to chceš na dálku tak jedině nechat upravit EEPROM řj dveří u někoho kdo to umí.. a nebo nějaký modul dojezdu oken...

Odkaz ke komentáři

central je origo a skusal som to s drzanim zamykania nic , ale kluc som neskusal otocit v zamku ... skoda ze to vo VAG nejde...dik

Tak jsi to zkoušel blbě - Tys měl klíč zastrčený do zámku a držel jsi zamykací tlačítko, což je nesmysl... Správně musíš tím klíčem OTOČIT DO POLOHY "ZAMKNOUT" A TAM HO CHVÍLI PODRŽET - A NESAHAT PŘITOM VŮBEC NA TLAČÍTKA DO!!!!

Tato možnost jde u origo instalace nakódovat - jestli se mají okna při delším podržení OTOČENÉHO klíčku zavřít, nebo ne - mně to funguje i opačně, když držím klíček otočený v zámku v poloze "otevřeno", okna mi sjedou dolů...

Odkaz ke komentáři

Tak jsi to zkoušel blbě - Tys měl klíč zastrčený do zámku a držel jsi zamykací tlačítko, což je nesmysl... Správně musíš tím klíčem OTOČIT DO POLOHY "ZAMKNOUT" A TAM HO CHVÍLI PODRŽET - A NESAHAT PŘITOM VŮBEC NA TLAČÍTKA DO!!!!

Tato možnost jde u origo instalace nakódovat - jestli se mají okna při delším podržení OTOČENÉHO klíčku zavřít, nebo ne - mně to funguje i opačně, když držím klíček otočený v zámku v poloze "otevřeno", okna mi sjedou dolů...

Mal som na mysli, ze na dialku som drzal zamykanie a nic , nenapadlo by ma dat kluc do zamku a drzat zamyk. tlacitko , jasne ze otocit na zamknutie a podrzat tam ... nejako to musim vymysliet lebo casto nezavriem okna a napadne ma to az ked z domu pozriem na auto :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...