Gus Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Zdar,sehnal jsem org. navi vw,skoda 2din ,ale nemam k ní originál anténu,dostal jsem nejakou jinou s jiným konektorem,tak se chci zeptat kam ji zapojit abych podle toho sehnal konektor.v dolní části je jeden na autorádio a pak vedle jeste jeden a naproti nahoře je takovej malinkej-tak kam sní pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 přijde nahoru do rohu.Pokud ti tam nepasuje tak kup takovou,co tam má být a neřeš kraviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 přijde to do tý nejmenší a konektor by měl naprosto pasovat.Pokud nepasuje ,tak ji tam nedávej,bo je stavěná na něco jiného.Navigace má jen jeden druh konektoru pro připojení antény a nezáleží na výrobci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 23. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 přijde nahoru do rohu.Pokud ti tam nepasuje tak kup takovou,co tam má být a neřeš kraviny. Díky,to jsem potřeboval vědět a nevíš kde se dá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 MÚŽEŠ KOUPIT NALEPOVACÍ,NEMUSÍ TO BÝT ZROVNA DO STŘECHY,NAJDEŠ NA NETU..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 MÚŽEŠ KOUPIT NALEPOVACÍ,NEMUSÍ TO BÝT ZROVNA DO STŘECHY,NAJDEŠ NA NETU..... čus,a poradil bys kde,já nemůžu nic najít pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 MÚŽEŠ KOUPIT NALEPOVACÍ,NEMUSÍ TO BÝT ZROVNA DO STŘECHY,NAJDEŠ NA NETU..... čus,a poradil bys kde,já nemůžu nic najít pls... budu mít jednu k dispozici, mám neorigo s magnetem na A-sloupku vpravo, teď ale pořizuju TMC a tudíž sem musel sehnat i origo kombinovanou anténu, takže tahle gps mi zbyde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Kup od Luka nebo www.stualarm.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Kup od Luka nebo www.stualarm.cz Díky,už jsem ji sehnal,navi funguje jak víno a chci se jestě zeptat:mám tu navi MFD a prej na ni nepudou DX mapy novější jak 2005? co je na tom pravdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host KK Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 je to pravda,budeš muset používat jen starší sistém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 je to pravda,budeš muset používat jen starší sistém hmm tak to je blbé ,a mám jestě jeden dotaz.Nemužu přijít na to.aby když zadám cíl mi to začalo ukazovat od aktuální polohy auta.Mám tam zadanou polohu manuálně a vždy to ukazuje od tamtud,ikdyž už jsem uplně jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tak tam máš něco špatně,skontroluj nastavení,viditelnost satelitů a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 je to pravda,budeš muset používat jen starší sistém hmm tak to je blbé ,a mám jestě jeden dotaz.Nemužu přijít na to.aby když zadám cíl mi to začalo ukazovat od aktuální polohy auta.Mám tam zadanou polohu manuálně a vždy to ukazuje od tamtud,ikdyž už jsem uplně jinde pripojil si abs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 je to pravda,budeš muset používat jen starší sistém hmm tak to je blbé ,a mám jestě jeden dotaz.Nemužu přijít na to.aby když zadám cíl mi to začalo ukazovat od aktuální polohy auta.Mám tam zadanou polohu manuálně a vždy to ukazuje od tamtud,ikdyž už jsem uplně jinde pripojil si abs? no to sem nepřipojil,tim to bude?? Je někde schéma odkud -kam to zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 je to pravda,budeš muset používat jen starší sistém hmm tak to je blbé ,a mám jestě jeden dotaz.Nemužu přijít na to.aby když zadám cíl mi to začalo ukazovat od aktuální polohy auta.Mám tam zadanou polohu manuálně a vždy to ukazuje od tamtud,ikdyž už jsem uplně jinde pripojil si abs? no to sem nepřipojil,tim to bude?? Je někde schéma odkud -kam to zapojit? mas tam vubec zapojenou tu 26-polovou svorkovnici??? jestli jo tak připoj oba kabely ABS na galu (černá 8-polova svorkovnice bílo/modrej kabílek - pozice 1, tuším) to stačí mám to tak taky a funguje přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 je to pravda,budeš muset používat jen starší sistém hmm tak to je blbé ,a mám jestě jeden dotaz.Nemužu přijít na to.aby když zadám cíl mi to začalo ukazovat od aktuální polohy auta.Mám tam zadanou polohu manuálně a vždy to ukazuje od tamtud,ikdyž už jsem uplně jinde pripojil si abs? no to sem nepřipojil,tim to bude?? Je někde schéma odkud -kam to zapojit? mas tam vubec zapojenou tu 26-polovou svorkovnici??? jestli jo tak připoj oba kabely ABS na galu (černá 8-polova svorkovnice bílo/modrej kabílek - pozice 1, tuším) to stačí mám to tak taky a funguje přesně. No tu 26 polovou tam nemám,tak co stim.Galu bych našel ,ta je na ISU,ale kde najdu v palubce ty dráty od ABS? pls.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Když napojíš na GALU,nepotřebuješ ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 je to pravda,budeš muset používat jen starší sistém hmm tak to je blbé ,a mám jestě jeden dotaz.Nemužu přijít na to.aby když zadám cíl mi to začalo ukazovat od aktuální polohy auta.Mám tam zadanou polohu manuálně a vždy to ukazuje od tamtud,ikdyž už jsem uplně jinde pripojil si abs? no to sem nepřipojil,tim to bude?? Je někde schéma odkud -kam to zapojit? mas tam vubec zapojenou tu 26-polovou svorkovnici??? jestli jo tak připoj oba kabely ABS na galu (černá 8-polova svorkovnice bílo/modrej kabílek - pozice 1, tuším) to stačí mám to tak taky a funguje přesně. No tu 26 polovou tam nemám,tak co stim.Galu bych našel ,ta je na ISU,ale kde najdu v palubce ty dráty od ABS? pls.. aha no tak bez toho ti to fungovat nebude.... jednu tu kabeláž co ti chybí budu mít v dohledný době navíc tak jestli máš zájem tak se ozvi na luke19@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 MÚŽEŠ KOUPIT NALEPOVACÍ,NEMUSÍ TO BÝT ZROVNA DO STŘECHY,NAJDEŠ NA NETU..... čus,a poradil bys kde,já nemůžu nic najít pls... budu mít jednu k dispozici, mám neorigo s magnetem na A-sloupku vpravo, teď ale pořizuju TMC a tudíž sem musel sehnat i origo kombinovanou anténu, takže tahle gps mi zbyde..... mam taky TMC a antenu orig jsem nedával.......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 MÚŽEŠ KOUPIT NALEPOVACÍ,NEMUSÍ TO BÝT ZROVNA DO STŘECHY,NAJDEŠ NA NETU..... čus,a poradil bys kde,já nemůžu nic najít pls... budu mít jednu k dispozici, mám neorigo s magnetem na A-sloupku vpravo, teď ale pořizuju TMC a tudíž sem musel sehnat i origo kombinovanou anténu, takže tahle gps mi zbyde..... mam taky TMC a antenu orig jsem nedával.......................... poraď jak na to já už mám tu kombinovanou anténu doma.... jen ten kabel od TMC k anténě mi chybí a né a né ho sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.