Petrkiller Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Prosim vas nemate nekdo kontakt na dobreho automechanika s vybavenou dilnou pro skodovky? Nechci jezdit s kazdou opravou do autorizaku Hledal jsem tohle tema ale nevidim to tady nikde snad jsem se neprehlidl kdyztak se omlouvam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 bylo by dobrý napsat, odkud by měl mechanik být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekres Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Já se taky přidávám k dotazu a rád bych poznal mechanika v okolí Havířova.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 bylo by dobrý napsat, odkud by měl mechanik být To sice mohl, ale zase ty jsi mohl kliknout na jeho profil a tam bydliště uvedené má. Mimochodem mě to taky zajímá. Sice jezdím do Autodružstva a jsem tam spokojený ( mám 10 - 30% slevu na ND ), ale cena práce je poněkud horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2011 (editace) Ja to psal hned pod nazev tematu Frydek-Mistek + okoli a Ostrava prosim dekuju .. a jak ziskam tu slevu na ty nahradni dily? Slysel jsem o tom ale nikde jsem to tam nevidel jako nabidku ani me to nikdo nenabidl .. A jinak s dily jsem taky spokojen i s praci celkem ikdyz naposled me zapomeli dat bezpecnostni matici na kola ale to pri tom spechu se da chapat .. ale CENA ZA PRACI !! Kdyby to aspon dostal ten mechanik a ne ze on dostane 80kč a skodovka 350 .. Editováno: 22. Září 2011, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 Já chodim k panu Palovskému. Je to garážník na ulici Kpt. Nálepky. Šikovný, poctivý a rychlý... Dělá všechno, nejen škodovky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2011 Super diky nemas na nej kontakt? A udelal ti vsechno co jsi potreboval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.