Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosim vas nemate nekdo kontakt na dobreho automechanika s vybavenou dilnou pro skodovky? Nechci jezdit s kazdou opravou do autorizaku :( Hledal jsem tohle tema ale nevidim to tady nikde snad jsem se neprehlidl kdyztak se omlouvam..

Já se taky přidávám k dotazu a rád bych poznal mechanika v okolí Havířova....

bylo by dobrý napsat, odkud by měl mechanik být

To sice mohl, ale zase ty jsi mohl kliknout na jeho profil a tam bydliště uvedené má. ;)

Mimochodem mě to taky zajímá. Sice jezdím do Autodružstva a jsem tam spokojený ( mám 10 - 30% slevu na ND ), ale cena práce je poněkud horší. lol

• Autor

Ja to psal hned pod nazev tematu :) Frydek-Mistek + okoli a Ostrava :) prosim dekuju .. a jak ziskam tu slevu na ty nahradni dily? Slysel jsem o tom ale nikde jsem to tam nevidel jako nabidku ani me to nikdo nenabidl .. A jinak s dily jsem taky spokojen i s praci celkem ikdyz naposled me zapomeli dat bezpecnostni matici na kola ale to pri tom spechu se da chapat .. ale CENA ZA PRACI !! Kdyby to aspon dostal ten mechanik a ne ze on dostane 80kč a skodovka 350 ..

Upraveno od Petrkiller

Já chodim k panu Palovskému. Je to garážník na ulici Kpt. Nálepky. Šikovný, poctivý a rychlý... Dělá všechno, nejen škodovky..

• Autor

Super diky nemas na nej kontakt? A udelal ti vsechno co jsi potreboval?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.