PanPetr Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Srdečně zdravím! Chtěl bych se s Vámi podělit o své zkušenosti s úpravou 5 st. převodovky Ocatvia I, 1,9 TDI na 6 stupńovou. Předělání převodovky z 5 na 6 stupňovou proběhlo u firmy EuroTuning za 5 hodin, v provozovně firmy v Praze. Není znát jakákoli odlišnost od řazení před úpravou, auto se chová jako kdyby byl vybavené 6 stupňovou převodovkou již v sérii. Při dálničním provozu klesla spotřeba motoru 1,9 TDI o 0,75 l , díky snížení provozních otáček o 400 ot/min při rychlosti 130 km/hod a snížil se i hluk motoru. Najedu hodně kilometrů, jsem spokojen. Udělejte si radost! Vypadá to, že se mi díky menší spotřebě, vrátí i "investice " vložená do převodovky. (podrobné informace najdete na : www.eurotuning.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 (editace) A na kolik tahle sranda přijde? Jestli není náhodou lepší si sehnat 6q a převodovku si rovnou vyměnit. Mimochodem mi tenhle post přijde jako reklamní. Edit: Už to vidím. 27t Kč bez DPH. Editováno: 22. Září 2011, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucanus Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Souhlasím s nuffem. Také mi to příjde jako reklamní tahák Určitě by nebylo špatný mít 6q, ale za takovouhle částku si to koupí jen ten, co neví co s penězi. Kdybych já nevěděl co s penězi, tak asi bych neměl Octávku, ale něco lepšího P.S. Nemůžu si ale zatím stěžovat, s Octou jsem max. spokojen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 nebola by od veci taka uprava,na dialnici by sa 6. "ekonomicky" stupen hodil ,ale za take peniaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 No demence. Radši celej 6q kit, kterej bude mít mimo jiné lepší poloosy a spojku a když řeknu 1/3 cena, nejsem daleko od pravdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanPetr Vloženo 23. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Zdravím! také jsem uvažoval o tom, co bude nejvýhodnější. Nevím jaké kdo máte možnosti, ale já jsem si na vrakovištích zjistil tyto ceny: 6 stupńová 3 hřídelová z 96kW.......15.000,- a musí ji člověk shánět, poloosa......cca 3.000 x 2, komplet spojka... cca 4.000,- startér....1.500,- + nějaké drobnosti, které se také musí sehnat a fůra práce s výměnou a montáží všeho tak jak to má být minimálně..... 1 den, když všechny díly pasují. Takže cena za díly shodná, práce a starostí mnohem víc. Neumím si to za 1/3 představit. Poskytl jsem informace, já plánuju, že ještě cca 150.000 km najedu a jsem zatím spokojenej. navíc mi dali na jejich sadu záruku do konce provozu auta. tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 Tak ceny snad na všech vrakáčích jsou trochu mimo. Kluci z různých fór to prodávají jako komplet a pak seš třeba na 10t. Dieselpower forum je toho důkazem, objevuje se to tam poměrně často a za velice slušný peníz. Ale tak hlavně, že jsi spokojenej. Přeju spoustu km bez závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emzetak Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Zdravím, nevím jestli je to for nebo realita, ale slyšel jsem že dělají i delší 5q kolečka, nevíte o tom někdo něco? Jinak také jsem o 6q přemýšlel ale za tolik penízků nemám :-(, tak raději těch 27tis bez DPH nějak projezdím časem :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cinek Vloženo 27. leden 2012 Sdílet Vloženo 27. leden 2012 Za ty prachy to je nehorazna zlodejina, kdyby to dali o aspon 60% levneji, tak by se treba o tom dalo uvazovat, a urcite by i vic vydelalali , ale takhle at si to strci do prd... Jak uz je napsano vyse, je lepsi si sehnat primo celou 6q sadu a prehodit, je to sice hodne prace, ale je to lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.