davidecek19 Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 U fabie kdyz zaradite zpatecku tak to pipne - jde to domontovat i do octavie 1998 - 1.6 74Kw - Dekuji vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Nejsem si na 100% jistej, ale u Octavie jde o parkovací asistent co dělá to pípnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Má ta Fabie parkovací radar?, já myslel, že ten "pípák" je součástí právě parkovacího radaru (aspoň tak jsme to měli kdysi ve fabrice na služeb. octách-jedna měla radar a na zpátečku to píplo, druhá neměla a ani nepípla-obě r.v.2002) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 23. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 pipaji mozna vsechny - ale asi zase zalezi na vybave ci oznaceni vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 V zadnem pripade NEPIPAJI vsechny. Po zarazeni zpatecky pipne pouze vuz s parkovacim asistentem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 A nebo ten který si koupí pípací žárovku do zpáteč. světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 MichalP: Ok, ale takovy kravinky jako pipajici zarovky a ruzny pipajici krabicky vubec neberu v uvahu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Trysta Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 cheap imitrex describes cheap imitrex. opium tincture describes opium tincture. information prozac describes information prozac. pfizer celebrex describes pfizer celebrex. biaxin information describes biaxin information. info lorazepam describes info lorazepam. buy flonase describes buy flonase. ativan dosage describes ativan dosage. paxil prozac zoloft describes paxil prozac zoloft. zofran during pregnancy describes zofran during pregnancy. discount fioricet describes discount fioricet. buy valium online describes buy valium online. ativan information describes ativan information. allegra hick describes allegra hick. ortho evra danger describes ortho evra danger. effects levaquin levofloxacin side describes effects levaquin levofloxacin side. adipex bontril didrex describes adipex bontril didrex. didrex free shipping describes didrex free shipping. soma 350mg describes soma 350mg. china colchicine describes china colchicine. order propecia describes order propecia. discount xenical describes discount xenical. fioricet phentermine westword describes fioricet phentermine westword. soma describes soma. dexatrim describes dexatrim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 MichalP: Ok, ale takovy kravinky jako pipajici zarovky a ruzny pipajici krabicky vubec neberu v uvahu... Já taky ne, ale viděl jsem je prodávat v autopotřebách. Vypadaly tak nějak divně. Sháním park. asistent a jak se zdá tak je to docela problém sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Pokud netrváš na originále podívej se sem: http://www.levnealarmy.cz/kategorie.php?id_kategorie=10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tak si tak nějak lámu hlavu nad tím, k čemu je to dobré? Napovíte někdo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak si tak nějak lámu hlavu nad tím, k čemu je to dobré? Napovíte někdo...? Na to, když máš kombajna a půjčíš auto přítelkyni a ta když se vrátí ti s ledovým klidem řekne, cituji : lásko, když jsem parkovala na Makovského (pro neznalé, ulice v Praze 6 -Řepy), tak jsem při couvání asi zavadila o druhé auto, ale jen malinko. K tomu všemu nevinný usměv(za který jí jednou určitě zabiju ) Když jsem se šel podívat na zadní nárazník, tak jsem myslel že mě omejou, rejha jak kráva zhruba 25cm. Jel jsem se tam podívat, protože mi nešlo do hlavy jak to dokázala. Když jsem to viděl, tak už to bylo jasné, stála tam 120 a byla zbořená na předek a jak ji někdo pomalu odstrojoval, tak vyhnul plechy a z toho ta rýha, ale to nezměnilo nic na tom, že dostala pokárání. Aspoň za to, že si vybrala blbé místo na zaparkování. Tak proto ten parkovací asistent. , ale ty asi myslíš jen to pípnutí, že ??? Tak to je dobré, třeba, hm, teď mě zrovna nic nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.