Jeffrey91 Vloženo 23. Září 2011 Sdílet Vloženo 23. Září 2011 Zdravím všechny octavkaře. Před nedávnem jsem si koupil škodu octavii II 2,0 tdi 103kw typ motoru BKD který je jak jsem se dočetl ne příliš spolehlivý motor. No a teď k závadě... Při nastartovanem motoru se mi samovolně zapíná a vypíná větrák a to ikdyž nemám zapnté topení a aby toho nebylo málo po zahřatí mi húře startuje ale ne nějak extra dlouho ale spíš je to takovej tvrdší start jako by tam něco bouchlo do motoru. To se mi stává pouze ale při zahřátém motoru. Auto jsem měl na diagnostice a ukázalo mi to špatné čidlo chladící kapaliny. Čidlo jsem vyměnil ale problém stále přetrvává ikdyž mi přijde že ventilátor se trochu zklidnil. A tak bych se chtěl zeptat zda-li se s tímto problémem už někdo nesetkal. Předem děkuji všem za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.