Krtek6 Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 no program pěknej..ale jak chcípne ta baterka v mobilu tak je to pešek...nebo pokud ten dotyčnej najde v autě telefon..pochybuju, že ho ta nechá...ho vypne a simku zahodí to tak někde schovat ještě zásuvku s nabíječkou a mít to tam furt napojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rachal Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Taky mám N8 a faká to dobře.Jen ta baterie nevydrží dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) To je skvělý nápad. Otázka opravdu je, jak dlouho vydrží mobil se zapnutým latitude a GPS v pohotovosti nic méně, latitude ale funguje taky díky internetu, ne? Já myslím, že by stačilo koupit jakýkoliv HTC mobil s androidem, páč ti mají v sobě program v případě krádeže mobilu, kde se ukládá tuším automaticky každých X minut poloha telefonu. Tím pádem, pokud vám ho někdo ukradne a máte tohle aktivované, tak se podle GPS dá dohledat, kde ten telefon je A schovat telefon v autě? Nezlob te se, ale to se dá tak geniálně, že ani sebelepší zloděj by ho nenašel. Když ho strčíte někam pod koberec v autě, kam se nikdo nikdy nepodívá .. tak ho tam ani nikdo najít nemůže. Jediný problém může nastat, pokud přijde zloděj s rušičkou GPS nebo zaparkuje v podzemních garážích. O signál GPS bych se normálně nebál, však telefon s navigací má taky signál, když leží kdekoliv v autě, takže pod koberečkem nebo někde u rezervy mu to nemůže taky vadit GOOD nápad Ale mobil se dá vystopovat i podle signálu GSM, nemusí mít GPS jen GPS je rychlejší a může si ho člověk vyhledat sám. Na GSM už musí mít člověk nějaký orgán, nejlépe policii, která mu signál dokáže dohledat. Ale zas, zloděj nesmí mít rušičku nebo zaparkovat někde mimo signál Však se podle toho hledají ztracení lidé, když mají u sebe telefon, který je zapnutý, tak se dá vystopovat kdekoliv na světě Editováno: 6. leden 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 to je hodně zajímavé... můžete sem hodit přímo odkaz na nějakou tu aplikaci do mobilu... kde se to dá stáhnout... a tak... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 http://www.carlosdroid.com/cs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaston 1 Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Moc dobrý návod na ochranu majetku,jdu do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Jo jo, super, se vždycky někde vožeru a pak druhý den hledám auto. Carlos je nejlepší kámoš na kocovinu!!! Ty vole to je hrůza pak druhej den jezdit na kole a přemejšlet, kde já to včera všude byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 nahodou nejaka kombinacia iOS a Android by nebola? Agent by bol na androide a manager na iose :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Jako vtip dobré. Ale to už je mimo rámec tohoto tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan2504 Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 zdravím.Koupil jsem si gps tracker GT 104 a nějak se mi nedaří ho zprovoznit.Hledám někoho kdo by mi ho zprovoznil,aby fungoval na Nokia N 8. Praha,nebo někam přijedu.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gaston 1 Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 (editace) Dnes jsem viděl nový český patent na hlídání auta. Revoluční autoalarm EMA Editováno: 26. Duben 2013, autor: Gaston 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.