Přejít na obsah

Odcizeni Octavia Combi L&K 1.9 TDI PD 96 Kw 24.9.2011


WANTED

Doporučené příspěvky

To je skvělý nápad. Otázka opravdu je, jak dlouho vydrží mobil se zapnutým latitude a GPS v pohotovosti :) nic méně, latitude ale funguje taky díky internetu, ne? :)

Já myslím, že by stačilo koupit jakýkoliv HTC mobil s androidem, páč ti mají v sobě program v případě krádeže mobilu, kde se ukládá tuším automaticky každých X minut poloha telefonu. Tím pádem, pokud vám ho někdo ukradne a máte tohle aktivované, tak se podle GPS dá dohledat, kde ten telefon je :)

A schovat telefon v autě? Nezlob te se, ale to se dá tak geniálně, že ani sebelepší zloděj by ho nenašel. Když ho strčíte někam pod koberec v autě, kam se nikdo nikdy nepodívá .. tak ho tam ani nikdo najít nemůže. Jediný problém může nastat, pokud přijde zloděj s rušičkou GPS nebo zaparkuje v podzemních garážích. O signál GPS bych se normálně nebál, však telefon s navigací má taky signál, když leží kdekoliv v autě, takže pod koberečkem nebo někde u rezervy mu to nemůže taky vadit :)

GOOD nápad :)

Ale mobil se dá vystopovat i podle signálu GSM, nemusí mít GPS :) jen GPS je rychlejší a může si ho člověk vyhledat sám. Na GSM už musí mít člověk nějaký orgán, nejlépe policii, která mu signál dokáže dohledat. Ale zas, zloděj nesmí mít rušičku nebo zaparkovat někde mimo signál :)

Však se podle toho hledají ztracení lidé, když mají u sebe telefon, který je zapnutý, tak se dá vystopovat kdekoliv na světě :)

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...