Přejít na obsah

S levým blinkrem bliká i tlačítko výstražných

Sprite

Doporučené příspěvky

Vím, že už se tu několikrát řešil problém s blinkry, s páčkou blinkrů, tlačítkem výstražných atd. Ale nikde jsem nenašel, že by někdo řešil problém jaký mámteď občas já. Cca před půl rokem jsem vyměnil páčku blinkrů i tlačítko výstražných blinkrů - oboje nové kupované originál u dealera škoda, protože mi blinkry pořád zpomalovaly až přestali jít úplně.

Ale k mému dotazu. Poslední měsíc se mi občas stane, že když dám blinkr doleva, tak mi zároveň s kontrolkou na palubovce začne blikat i tlačítko výstražných blinkrů. Když ho zmáčku, blikaji normálně všechny blinkry a po vypnutí už bliká správně jen levý a kontrolka levého na palubce. Při blikání doprava se to ještě nestalo. Jde tedy o to, že se rozbliká výstražný trojůhelník při levém blinkru.

Nesetkal jste se s tímto někdo? Autoelektrikář(Vaša)se s tímto prý ještě nesetkal, ale říká, že by to viděl spíš na tlačítko výstražných. Ale ve škodovce mi zase tvrdí, že to bude páčkou. Blbý je že to dělá jen občas a strašně nahodile, takže se to nedá moc zjistit kde je chyba. A ve škodovce mi pořád vnucují jen páčku, kterou se mi ale nechce zbytečně měnit. Mě totiž přijde taky logičtější to tlačítko výstražných blinkrů. Uvítám každou radu, pokud jste se s tímto někdo setkal. MOC díky

Auto je OI poface

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Pojistek v oktě je něco málo přez 40 plus dalších 8 v boxu na baterce.

Jistě, ne všechny jsou k blinkrům, ale jak všichni víme všechno souvisí se vším a elektrika v autě je nevyspytatelná. Takže by bylo asi dobré, pokud Ti to opravdu pomohlo, napsat kterou pojistku jsi vyměnil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...