Publikováno Září 26, 201113 r Prosím o radu čím to může být že mam predni svetla takhle popraskany děkuji za odpověď Kubanec
Září 26, 201113 r Zkus nechat rozleštit, popřípadě kup nový plexi. Myslím, že je měli na www.autodoplnky.cz, tak pohledej.
Září 26, 201113 r toto už rozleštit asi nepůjde, musíš koupit buď nová světla a nebo jen to plexi a vyměnit je. Způsobeno je to buď silnýma žárovkama (např. místo 55W tam máš 100W) nebo nekvalitníma žárovkama bez UV filtru a pak mě ještě napadá, ale je to nepravděpodobné, že by to po čase udělaly ostřiky světel (pokud je máš)
Září 27, 201113 r Bude to asi žárovkama. Zkus použít starej trik se zubní pastou - vřelou vodou to trochu namoč, vezmi kartáček, pastu, zapal si cigáro a přidej do toho popel a pořádně pročisti. Zbavíš se toho jemnějšího. Pak bych zkusil takovou tu zelenou leštící pastu nebo co to je - je to v tom obalu jako solvina, akorát je to zelený - čistí se tím ruky po špinavé práci. Někdo to dělá i slabým šmirglem, prý to taky pomáhá. Tady je nějaký video, třeba Ti to pomůže. Zkusit můžeš taky nějaké speciální čistící prostředky, ale to už je dražší http://www.stream.cz/uservideo/486738-sada-na-renovaci-cirych-svetlometu-apod
Září 27, 201113 r Autor Dík kouknu na to Upraveno Září 27, 201113 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Září 27, 201113 r @Under: Tomu nevěřím. Je zničená struktura plastu. Tohle nikdy! nepřeleštíš. Je to prostě "uvnitř" plastu. A tou brusnou pastou nebo šmirglem akorát sundáš ten vrchní lak, takže to zdu*eš ještě víc. Mám to totíž stejné, asi trochu míň, ale jedině výměna světel pomůže. Výměně pouze plastu taky nevěřím. Upraveno Září 27, 201113 r od Wojnar
Duben 20, 201213 r Zdravim pánové, mam to samý, sice o dost míň, ale štve mě to. Žádný silnější žárovky sem tam nikdy neměl. Používám normál Philipse, nebo Osram, takže myslim, že nekvalitní žárovkou to taky nebude... Rozleštit je nesmysl a rozpékat tu parabolu v troubě jak sou tady někde ty návody mi přijde jako pakárna. Jediný, co pomůže je výměna. Přemýšlím o tom, ale 1 nová parabola stojí 2500 a to mi přijde dost. Přemejšlim o nějaký číně (Diamond/Depo), ale zas se bojim, že to bude šunt. Máte s tim někdo zkušenosti ? Nechce se mi vyhazovat 6 klacků za origo paraboly, když ty se po nějaký době taky takhle rozes*rou.
Duben 20, 201213 r Tohle řeším taky. Vyšlo mi, že když už ne originál tak ještě tak DEPO. Ale i na ty se objevily názory, že ačkoliv jsou kvalitně zpracované, rsp. použité přiměřeně kvalitní materiály, že může být problém s jejich konstrukci jako takovou. Zkrátka, že vypadají pěkně, svítí pěkně, vydrží dlouho, jen nejdou seřídit tak dobře jako originál. Na tyhle ses díval? http://www.nd-skoda-...ia-od-r-01.html Už jsem tu na fóru někde narazil na spokojeného zákazníka tohoto e-shopu. Dokonce to byly dokonce i světla, akorát nevím jestli zrovna tyhle. Upraveno Duben 20, 201213 r od Wojnar
Duben 20, 201213 r Nedíval, ale +/- je to na všech e-shopech stejný. 1 stojí okolo 2500 s dph. Stovka sem, stovka tam, to už to raději vemu z prověřenýho e-hopu. Já preferuju CC-autodíly.cz De mi o to, že paraboly mě vyjdou na 5000 + 2x500 za blinkry - když už nový, tak komplet. A to už je dost :-( Tak dumám nad tou čínou, ale co sem přečet celý fórum, tak už se mi do toho vůbec nechce. Někdo tvrdí, že ok, někdo ne a pak sou tu týpci (asi víš koho myslim) co jenom řvou origo a ještě tě sjedou za to že ses na to dovolil zeptat. Na svoje auto sem si troufnul dát z číny zatim jen zpětný zrcátko. Origo sou předražený, ale zas se bojim, že tu čínu budu za rok měnit znova Ach jo
Duben 20, 201213 r Já přemýšlím, že asi praštím do toho co jsem psal. Světlo za 2200,- blinkr za 400,- to už vypadá o chlup líp. Se zbytkem naprosto souhlasím a vím
Duben 20, 201213 r Mno pač sem teď do toho vehiklu nacpal 30tis, tak dalších 6 už fakt nechci. Nemyslim, že ty světla mam tak špatný, že by s novejma bylo vidět líp, spíš de jen o estetiku, že ty nový vypaj fakt dobře. Vždy, když se s tim postavim vedle nějaký zánovní tourky, tak mi to začne šrotovat v palici, ale asi na to peču...dokud s tim bude vidět, tak to asi nechám bejt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.