Luke.Kraut Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Zdravím lidi, můj zvlášní problém se startováním má zajímavé řešení. A to, že když vytáhnu pojistku č. 43 řídící jednotka motoru tak motor naskočí úplně skvěle a drží otáčky i při pohybu volantem, kdy mi ty otáčky padaly díky posilovači, který moc namáhal motor. když ale však pojistku vrátím, motor zase nechce naskočit. Zkoušel jsem i novou pojistku, ale je to to samé. Jako řešení tedy vidím, jezdit bez pojistky č. 43 a proto se ptám můžu bez ní jezdit? Přikládám video jako názornou ukázku toho co to auto dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 druhá tá istá téma: http://forum.skodahome.cz/topic/109924-help-pojistka-c43/page__p__1526598__fromsearch__1#entry1526598 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 27. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2011 (editace) Jo, ale to mi moc nepomůže raději, když nevíš tak nic nepiš btw. tady v sekci motor tohle téma není... Rád bych znal odpověď na tenhle problém a potom to klidně můžeme smazat Editováno: 27. Září 2011, autor: Luke.Kraut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 ok..už som ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 28. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Dnes jsem zkusil nejprve vytáhnout konektor od váhy vzduchu a motor šlapal zase normálně, starty v pohodě a otáčky taky... Dal jsem ho tam zpátky a bylo to zase špatné. Potom jsem zkusil vytáhnout konektor od lambda sondy a bylo to beze změny. Takže si myslím, že ta pojistka jakoby vyřadila váhu vzduchu... Zkusím teda koupit váhu a uvidíme jestli bude nějaký rozdíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.