Wojnar Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Vejš je to užší než dole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 18. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 asi ano, vzhledem k tomu, že sem ji nasazoval ve stejných úrovních z vrchu i ze zpod a šla pouze ze zpod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Skutečně bych rád viděl nějakou fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 ondrero máš nějakou fotku jak si chytal ty spodní dokříže? Už mě napdlo to navařit C-očkem ale raději zkouknu více možností . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Červen 2012 Sdílet Vloženo 19. Červen 2012 Nafotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Hele nejsou tohle unibaly ? A ondrero jelikož ty už to máš na autě tak asi budeš vědět. Myslíš že to můžu přichytit na ty plechový výztuhy co jsem zakroužkoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Néééé to je slaboučké moc....Za tím plechem je vidět hlava šroubu.Ten drží mechanismus pásů...Tak to je nejpevnější místo...Jak na tahu do stran ,tak dopředu dozadu. Šak to taky musí udržet 100 kilového chlapa ikdyž práskneš ve 100 km/h do zdi...teoreticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 takže to můžu teoreticky chytnout k tomu šroubu...a nebo ještě lépe vyhodit celí pás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Tak tak mě to taky drží na tom šroubu...A pás mi zůstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.